Steun Jitse Akse

realist

/ #7181

2016-01-17 03:42

   Volstrekt kanloos dat het O.M. deze vrijheidsverdediger zal kunnen aanklagen, laat staan kunnen veroordelen voor het vermoorden van I.S. strijders. Dit zou betekenen dat de Staat der Nederlanden de terreurbeweging I.S. als een officiële partij, een bestaand iets zou moeten erkennen. Vervolgens zouden zij dus feiten, verklaringen en getuigenissen van deze verschrikkelijke terreurbeweging zelf moeten verkrijgen om een zaak te kunnen beginnen.

De beste man verdedigde zichzelf in een oorlogsgebied. En hij verdedigde zichzelf ook nog eens vanuit een breder perspectief gezien: Hij verdedigde zichzelf tegen het wezenlijke gevaar dat I.S. voor Europa vormt.

De PVDA zou eens wakker moeten worden en ophouden de Nederlandse militaire steun in het gevecht tegen I.S. in Syrië te traineren met 'humane' illusie: dat alleen een politieke oplossing of diplomatie tot een wezenlijke oplossing zal leiden. Met deze bloeddorstige terroristen is niet te overleggen! Trekt men dan totaal geen lering uit het WWII verleden? Het Nazi- regiem verstond alleen maar de taal van de directe militaire aanval en is uiteindelijk door vereende krachten ten val gebracht. I.S. heeft dezelfde beestachtige intentie als de Nazi's. Platbombarderen en uitroeien is de enige oplossing! Door stabiliteit te creëren in dat deel van de wereld hebben vluchtelingen en profiteurs dan in ieder geval een reden minder om asiel in Europa proberen af te dwingen!