Steun Jitse Akse

TFU/TF55

/ #10763 Held, de stap die gezet moet worden

2016-01-18 21:27

ISIS is een gevaar voor iedereen die niet ISIS  is.

Als Europa een sterk front hadden gevormd dan waren dit soort acties wellicht niet nodig want Jitse Akse is niet de enige die deze route heeft genomen.

Bereid zijn eigen leven te geven voor de veiligheid, voor de Nederlandse bevolking om vervolgens door de Nederlandse regering aan de kant gezet te worden. Geen plan van aanpak als iemand zijn hele leven heeft gediend in militaire dienst dan kan je toch verwachten dat ze geen kantoor baan willen of eigenlijk kunnen doen.

Als militair sta je altijd onder druk, je bent altijd in beweging, je houdt je bezig met je lichaam je gezondheid.

Jitse Akse was bereid zijn leven te geven voor mensen die hij niet kent, hij was bereid zijn leven te geven om onschuldige mensen te helpen.

Het is zo jammer dat Europa naar de knoppe gaat omdat niemand iets durft te doen.. maar nee wat doen we.. we laten ze mee reizen met onschuldige vluchtelingen en los te laten in Europa.. kom maar binnen ISIS want we durven toch niks te doen..

We gooien bommen yeah geweldig voor hoelang nu al?? heeft het veel opgeleverd? De enige stap die gezet moet worden is helaas dat er militaire actie ondernomen moet worden, zoals we in Afghanistan hebben gedaan (dat nu weer in handen is van ISIS) omdat niemand heeft doorgedrukt helaas in dit soort situaties zullen we goede mensen verliezen maar men die er voor heeft gekozen is daarvoor bereid.

We zullen allemaal actie moeten ondernemen of het nou in eigen land is of daar buiten. ISIS is het kwaad zij willen iedereen die niet leeft zoals zij vermoorden. 

 

nunc aut nunquam