Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

Quoted post

Save on the streets

#291 Re:

2014-03-20 16:22

#3: -

als al die mensen hier nederlands marokaans of wat voor ras dan ook een gezond verstand heeft,weten jullie ook wel dat hij die criminele marokaanse kut jongeren bedoelt.Als je een nette marokaan bent trek je je eigen niks van zijn uitspraken aan.ik heb ook een marokaan in de familie en hij is het eens met wilders want hij vind ook dat de marokaanse jeugd het verziekt voor alle anderen.

Reacties

Jan Duine/Limä/Peru

#316 Re: Re:

2014-03-20 16:34:57

#291: Save on the streets - Re:

Hij heeft het niét over criminele Marokkanen. Hij weet exàct hoe hij iets moet formuleren (en anders "meneer" Bosma wel)!

Hij heeft het over "Marokkanen", dus óók over "die Marokkaan" in jouw familie!
En die mensen die hij met zijn toespraakje op Göbbeliaanse manier manipuleerde, bedoelden met "minder, minder" alle Marokkanen!
Als je bovendien de "pro-Wilders" commentaren zo links en rechts leest, is dàt exact zoals het ook door de Wilders fanaten bedoeld en begrepen wordt: ..... "de" (dus: àlle) Marokkanen......


Gast

#2614 Re: Re:

2019-01-31 13:08:34

? pardo

wat voor sxxt is da. wilders haat moslims en dan alle moslims. En wij moeten er niks van aantrekken. ?jij kunt makkelijk praten zeg! jij bent ook geen marokkaan of moslim.als hij tegen criminele marokkaanse jongeren is.....waarom is hij tegen moskeeen, hoofdoeken, islamitsch slachten ,boerkas ... ????