NEEN tegen de bouw van varkensslachterij De Lokery in Westerlo

Quoted post


Gast

#1

2014-09-05 16:08

De gemeente Westerlo doet z'n best om van z'n motto 'Parel van de Kempen' een karikatuur te maken. De weg die van Herentals naar Herselt loopt en dus door Oosterwijk en Zoerle-Parwijs lijkt al één langgerekte industrieweg waar het bijna permanent aanschuiven is. Nu moeten ook andere woonwijken eraan geloven. Het gemak waarmee de gemeente Westerlo met milieuvergunningen omspringt is stuitend. Als de bepalingen van de vergunning overtreden worden, gaat de gemeente na lang aandringen een kijkje nemen... met de fanfare voorop. Westerlo, eens de Parel van de Kempen.

Reacties


Gast

#30 Re:

2014-09-06 08:20:44

#1: -  

 volledig akkoord

tante kaat

#86 Re:

2014-09-10 09:03:55

#1: -  willen we dan al onze industrie opkuisen in Belgie ,want dit versta ik echt niet meer, dan is er weer teweinig werk in onze streek en komt er dan toch voor 100 mensen meer werk dan is dit voor sommigen een horror film, weet ik vind het veel erger dat er dagelijks zoveel kinderen op onze wereld sterven van honger,mishandeling en ziekte!!!!

 

onnozel

#120 Re:

2014-12-05 07:25:08

#1: -  

 weet je wat, sluiit de hele industrie in Oevel, want jullie hebben van alles overlast, waarvoor dient een industrie...wie zal er blèten als er fabrieken in Oevel gesloten worden, jobs verdwijnen en jullie het veel verder van huis zullen moeten zoeken, een extra wagen moeten kopen om er te geeraken. deze nmensen doen hun uiterste best om alles in goede banen te leiden en dan zijner zo als gisteravond zo'n belachelijk opmerkingen die boven komen die er helemaal niks mee te maken hebben. dat die Ellen maar eens kijkt in eigen boezem en nagaat met wie ze zich inlaat