Gouda Noord zoals het Hoort

Quoted post

Kies een pseudoniem

#146 Re: Re: Re: Re:

2014-11-27 22:25

#145: - Re: Re: Re:  

 Het kabinet is de verzameling van ministers en staatssecretarissen. In hoeverre verlangt u dat de minster en staatssecretaris van OCW, EZ, BuZA of VWS -om er maar een paar te noemen- zich bezig moeten gaan houden met het bestemmingsplan van een gebouwencomplex in Gouda?

Een vraag desbetreffend kan neergelegd worden bij de Tweede Kamer, indien u een kamerlid kan vinden dat die vraag voor u wil stellen. U kunt ook door middel van een burgerinitiatief een kamervraag afdwingen, maar ik betwijfel of u de daarvoor benodigde minimaal 40.000 handtekeningen zult halen. Bovendien voldoet de petitie, als eerder al gezegd, niet aan de vereiste criteria.

Het is echter veel meer logisch om een gedeputeerde de kwestie voor te laten leggen in PS.

Reacties

mashanna

#148 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-27 23:15:23

#146: Kies een pseudoniem - Re: Re: Re: Re:  

Het gaat niet om EEN gebouwen complex, het gaat om kinderen met een complexe beperking. 

DUS Als de overheid zich te belangrijk vindt om zich bezig te houden met een zo complex probleem als een keuze voor huisvesting aan een Moskee of huisvesting voor autistische kinderen/ syndroom v Down etc. ISS het erg goed mis in Nederland!!!

Nederland!!! Neem een voorbeeld aan MAROKKO.  Zij komen tenminste voor hun bewoners op!

Nee, ik bedoel niet dat je mensen moet doodschieten omdat ze een kerk willlen neerzetten. maar een kerk, ook een protestantse gaat niet boven mensen die deze ruimte bitter hard nodig hebben.

Gij die dit leest. TEKEN VOOR DE ARK EN GEMIVA!