NEE tegen 600 asielzoekers in Kasteel Bijstervelt te Oirschot

Quoted post

Oirschottenaar

#91 Re:

2015-03-28 08:37

#61: -  

Jammer dat je gaat wijzen naar anderen. Toon begrip voor beide kanten van het verhaal. Je woont duidelijk niet in de buurt. Het gros van Oirschot is niet tegen. Het is wel tegen de manier waarop, het grote aantal vluchtelingen en de locatie. En dat terwijl er aanwijsbaar en zelfs betere alternatieven in het dorp zijn.

Ga een ander niet verwijten lopen maken. Want dan doe je hetzelfde als wat jij de ander verwijt.

Reacties


Gast

#101 Re: Re:

2015-03-28 11:26:49

#91: Oirschottenaar - Re:  

 Dat is domme praat. Als de schrijver #61 geen verwijten kan maken, wie dan wel? Mogen we in de samenleving helemaal niemand meer wijzen op fouten, die er overduidelijk wel zijn? Moeten we altijd politiek correct blijven, zodat dit hele land in de soep draait, maar we elkaar's tenen tenminste ontzien hebben? Wat een onzin!

En dat fabeltje van "niet tegen" dat kennen we toch allemaal? Kijk hier eens rond op Petities24 en je ziet tal van petities tegen de komst van AZC's en allemaal zeggen ze precies hetzelfde: "we zijn niet tegen, maar niet hier". Nee, in de achtertuin van iemand anders, dat is de ideale plaats. Of gaan we nu plots beweren dat er nog plekken zat zijn in Nederland, waar ze niemand storen (alleen dat al: waar niemand last van ze heeft)? Nou, dan is Nederland dus ook nog lang niet vol.

Maak jezelf niks wijs: het gros van Oirschot is tegen. Locatie en aantal zijn alleen maar handgrepen om het tegen zijn mee uit te drukken. Als het er tweehonded zouden zijn op dezelfde plaats, denk je dan dat er geen protesten gehoord zouden worden? Of honderd? Nee, diep in de bossen en ver weg op de hei, daar willen we ze hebben. Kunnen we meteen ook nog harder klagen dat ze niet willen integreren.

Stelletje hypocrieten!