Steun Jitse Akse

Quoted post


Gast

#9577

2016-01-18 01:36

Wat een stelletje bloeddorstige idioten hier. Deze man verdient natuurlijk geen lintje. Als het mogelijk zou zijn om bewijs te krijgen van de moorden die hij zegt gepleegd te hebben zou hij ongetwijfeld vervolgd worden. Dat is goed. Hoe zou de wereld er uit zien als allerlei figuren op eigen houtje naar andere landen afreisden om daar mensen dood te schieten? De daden die hier zo worden verheerlijkt zijn feitelijk terrorisme. Regelgeving die dit soort figuren inperkt is terecht. Als mijn kinderen werden doodgeschoten door een Russische idioot die, met morele steun van 50.000 Russen die allemaal op een website een aantal gegevens hebben ingevuld, onze waarden en normen veracht en het daarom nodig vond om in Nederland in het rond te schieten, dan zouden we het allemaal schandalig vinden als die meneer van Poetin een lintje kreeg.

Een veel grotere verbetering van de wereld zou zijn, in plaats van agressieve ex-soldaten die het recht in eigen handen denken te moeten nemen te onderscheiden, als al deze marginale randdebielen hier zich eens lieten informeren (en bovendien even nadachten) voordat zij hun slappe, tendentieuse mening op een website vol met sympathisanten kwakten. Hatelijke lafaards zijn jullie. Onoriginele, tendentieuse en boven alles tergend domme mensen die hun mond moeten leren houden. 

Reacties

Anti isis

#9582 Re:

2016-01-18 02:00:46

#9577: -  

 Ik weet niet waar jou verstand is maar ik hoop dat jij of he familie slachtoffer word van die rand debleien en zien of je dan nog zo loopt te lullen. Deze man gaat naar een land waar onze nl troepen zitten, vecht tegen de vijand van de mensheid, verktachters en moordenaars. Loop je ook zo te roepen tegen al die isis strijders die hier terug of heen komen? Schaam je. Laffe honden als jij zagen we in de 2e wereldoorlog, nsb'ers die de duitsers steunden en hun eigen mensen veraadde en of terecht stelden omdat ze tegen de duitsers vochten. Straks niet lopen jammeren als jouw familie wat overkomt. Schaamteloze rat


Gast

#9585 Re:

2016-01-18 02:37:42

#9577: -  

 Arrogante betweterigheid, is u geloof ik ook niet geheel vreemd.

Ik kan uw argumenten volgen, maar wat betreft de domheid van de mensen, zijn er nog een aantal aandachtspunten.

Het is niet handig om uw kinderen met de terroristen te vergelijken in uw voorbeeld,

anders komt het over als een drogreden.

Jitse Aske versus  IS terroristen en de Russische aanvaller versus uw kinderen.

Mensen vragen om te leren hun mond te houden, is niet zo bevorderlijk voor de communicatie.

Misschien is het een goede zaak, wat meer op de zinsbouw en de interpunctie te letten.

Het aanpassen van de toon van uw stuk, kan ook nog schelen in het overbrengen van uw mening.

Men moet goed kunnen begrijpen dat u er een hoge standaard op nahoudt, wat betreft normen en waarden .

U weet, domme mensen hebben nu eenmaal wat meer aandacht nodig.

Niet iedereen is natuurlijk zo goed opgeleid als u.

Hopelijk heeft uw rant u opgelucht.