Zwolle zegt nee tegen de plannen van dit AZC!

Quoted post


Gast

#148

2016-01-31 23:04

Omdat we deze beesten kunnen missen als kies pijn .

Reacties


Gast

#175 Re:

2016-02-01 19:26:32

#148: -  

 Lees maar eens wat berichtjes hier door en denk dan eens even rustig na over wie hier nu "beesten" zijn. Je zou (moeten) schrikken van jezelf.


Gast

#186 Re:

2016-02-02 09:55:52

#148: -  

 Beesten? Je wilt het over "beesten" hebben? Dan zal ik je laten zien wie de beesten zijn:

Zweden: honderden gemaskerde nazi’s jagen op vluchtelingenkinderen

 

Een groep van enkele honderden gemaskerde mannen heeft gisteren in het centraal station van de Zweedse hoofdstad Stockholm jacht gemaakt op vluchtelingen. Volgens ooggetuigen werd iedereen die er niet uitzag als een ‘etnische Zweed’ door de groep aangevallen. Volgens een woordvoerder van de Zweedse politie hadden de mannen zich op het station verzameld om vluchtelingenkinderen in elkaar te slaan.

---

Dit zijn dus de beesten. Kinderen opjagen en afranselen voor dingen die zij niet gedaan hebben. Kinderen die toch al getraumatiseerd uit een oorlogsgebied komen en dan hier, waar ze hoopten veilig te zijn, worden opgejaagd door het allerlaagste tuig van de richel. KINDEREN!

Denk je dat die kinderen het verschil kunnn zien tussen een IS-strijder en zo'n nazi? Zeker niet. En die kinderen hebben gelijk, WANT ER IS GEEN VERSCHIL! De IS wil dat de hele werled precies dat doet en denkt wat zij willen en dwingen dat met geweld af. En dat is precies wat die nazi's ook doen: de hele wereld dwingen te denken en te doen zoals zij willen en dwingen dat met geweld af.

Onze nazi's of tokkies (of hoe je ze ook noemen wilt) doen precies datzelfde. Wat jullie denken en doen MOET de hele samenleving denken en doen en anders gebruiken jullie wel geweld om dat af te dwingen. Jullie zijn niet de meerderheid enjullie vertegenwoordigen dus niet HET VOLK, je vertegenwoordigt alleen jezelf en verder helemaal niemand.

Er is nog nooit een petitie hier geweest die werd ondertekend door de meerderheid van de inwoners van de plaats waar het over ging. Nog niet eens door de helft van de helft van de inwoners. En als alle handtekeningen van buiten de stad eraf getrokken worden, dan blijft helemaal een schamel aantalletje over. Dat vertegenwoordigen jullie: dat schamel aantalletje en toch vinden jullie dat de hele gemeente zich daarnaar moet plooien.

Kijk toch eens maar de werkelijkheid en realiseer je wat jouw plaats is. Weet wie de echte "beesten" zijn en schaam je. Diep, heel diep.