Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte

Quoted post


Gast

#903 Re:

2011-10-15 12:32

#881: -

lol:P Dhr Speel heeft het wel over 10 miljoen die beter in meer blauw en in het milieu gestoken kan worden.. maar voorlopig worden die hoeveelheden geld gebruikt voor een moskee.. waardoor mensen zich nog minder veilig voelen, door mogelijk ontstane rellen.. hierdoor moet er nog meer blauw komen, en daar hebben we dan geen geld meer voor... dit gaat echt boven mijn pet.. het is maar goed dat wethouder Speel aftreed, maar hij doet het om de verkeerde redenen... want hij is zelf een gevaar.. en dan denkt hij nog dat CDA de op 1 na grootste party wordt in zoetermeer.. die kans heeft Speel nu flink vergooid.. en trouwens dat idee om naar een ander land te verhuizen klink aanlokkelijk..

Reacties

Johann van der Veere

#908 Re: Re:

2011-10-15 12:51:01

#903: - Re:  

 Quote Gast: en dan denkt hij nog dat CDA de op 1 na grootste party wordt in zoetermeer.. die kans heeft Speel nu flink vergooid..

 Tot nog toe is er in Nederland geen enkele serieuze moslimpartij (afgezien die van Henny A.J. Kreeft, welke ooit eens iets te vertellen had in Forza, een partij in Haarlemmermeer, maar op dit moment als partij onvoldoende draagkracht heeft) en kan de actie van Frank Speel het CDA m.i. wel zeker stemmers én leden opleveren.