help de katten langs de luts in balk.

Hallo! 

mijn naam is lisa 23 en woon in balk,..

de koudere dagen komen er weer aan, en er verdrinken jaarlijks veel katten in de luts in balk, zodra zij in het water vallen hebben zij geen schijn van kans meer, er is voor de katten geen mogelijkheid om zelfstandig uit het water te klimmen.

helaas in mijn omgeving hebben we dit zelf ook mogen ervaren,en het is vreselijk als je weet dat jou beestje zo heeft moeten vechten om er uit te komen, maar alsnog is verdronken.

graag hoop ik door zoveel mogelijk hantekeningen te verzamelen met de gemeente in contact te komen om kippengaas of eventueel juttenzakken te kunnen ophangen aan de zijkanten van de luts , zodat als er een kat te water raakt zij via de zijkanten er alsnog uit kunnen komen..

helpt u mij mee ? 

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Lisa vrieze Busch toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook