Hogere straffen voor nalatigheid en/of mishandeling van dieren.

Langst deze weg wil ik proberen hogere straffen te krijgen voor nalatigheid en / of mishandeling bij dieren.

Deze dagen hoor je niks anders meer dan honden die achter gelaten worden in snikhete auto's. Of het nu daar omgaat of dieren mishandeling in het algemeen de straffen zijn te laag. 

Ik hoop met deze petitie te bereiken dat we zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen en ze kan opsturen naar partij voor de dieren. En alle andere partijen.  In de hoop dat het tot in de tweede kamer komt... En hopelijk dat er eens gehoor wordt gegeven aan dat de straffen hoger moeten.

Hoge geldboetes, celstraffen en een zwarte lijst.. Dat ze nooit geen dieren meer mogen houden. 

Of het lukt geen idee maar we kunnen met ze allen proberen want ik weet niet hoe het met jullie zit.. Maar ik heb er genoeg van te lezen dat er nog steeds dieren opgesloten worden in auto's, of gekweekt tot ze het bezwijken.. Het moet nu eens klaar zijn met tik op de vingers.. 

Tijd voor actie 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Marissa Van Ham toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook