Lois moet blijven

Lois is 23 jaar, en een docent op het SintLucas Eindhoven. Toen ze begon met het werken hier werd er haar veel dingen beloofd.

Dit is een van de redenen waarom vinden wij dat Lois moet blijven, teken deze petitie voor Lois

mijn klas zat deze middag rustig in de klas te werken tot we er achter kwamen dat Lois (een top lerares op onze school) 6 Juli waarschijnlijk haar laatste werkdag zal hebben op het SintLucas. Wij vinden Lois echt een topper! Zij stond altijd voor ons klaar. Er werd haar beloofd dat ze mocht blijven tot twee weken geleden...

Wij de leerlingen van het SintLucas hebben Lois nodig op deze school en kunnen niet zonder haar. We zien hoeveel verdriet het haar doet en we zouden deze topper nog voor geen goud willen missen. Daarom deze petitie. Help ons Lois te laten blijven! Het kost maar een kleine moeite de petitie te schrijven.

Onderteken deze petitie

Vul het onderstaande formulier in om deze petitie te tekenen die is aangemaakt door Sintlucas eindhoven. Alle informatie die je opgeeft op dit formulier zal door de maker van de petitie te zien zijn.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook