Mensen verenigen die het beu zijn dat dieselwagens worden afgestraft en zo weeral de gewone consument het slachtoffer is van wanbeleid.

Al enige tijd proberen ze van allerlei kanten de dieselwagens aan te vallen.
Komt het niet van de overheid die de belastingen verhoogd dan staat er elke dag wel een artikel in de krant.

Maar wat met de gewone mensen in de straat. De mensen die met een dieselwagen rondrijden en elke dag met leed moeten toezien of ze een stad nog binnen mogen.
Of hoeveel belastingen er nu weer gaan bijkomen. En om de 2 weken de diesel aan de pomp zien verhogen.

Dit heeft niets meer te maken met het milieu maar enkel en alleen met op de kap van de belastingbetaler de staatskas te spijzen.

Ik schiet niet op de industrie of talloze vliegtuigen die ook een grote veroorzaker zijn van de vervuiling maar wel op de hypocriete houding van Europa. Dat autoconstructeurs verplicht hebben om hun uitstoot waarde te verlagen.

Waarin zij heel veel geld en research in hebben gestoken om dan doodleuk een aantal jaar later de diesel te onterven en op de schroothoop te smijten.

Bedankt politiekers om nogmaals de gewone werkmens te treffen die dikwijls niet het geld heeft om een recente wagen te betalen.
En zo nogmaals gestraft worden omdat ze niet genoeg verdienen.

Er zijn genoeg bewijzen geleverd dat de dieselwagens steeds millieuvriendelijker zijn. En in verhouding met wat ze verbruiken ze veel zuiniger zijn dan de naftwagens.

graag jullie steun als jullie hetzelfde denken.IMG_0925.JPG

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik jan toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook