Mijn regenput is geen regelput!

Dat de overheid bij extreme droogte regels oplegt omtrent het gebruik van kraantjes water, vind ik helemaal oke, maar dat we onze eigen gewassen niet meer zouden mogen besproeien met putwater, vind ik een brug te ver. Het hele punt van een regenput is het opvangen van water bij overschot om het dan te gebruiken bij schaarste. Als er al een wet bestaat die het mogelijk maakt om het gebruik van putwater of regenwater te verbieden, dan moet deze afgeschaft worden! Het is duidelijk dat deze wet/regel er niet is gekomen om onze samenleving beter te maken, maar wel om ons nogmaals te verhinderen onafhankelijk te zijn van het systeem. Teken als je akkoord bent!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Johan Jast toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook