NEEN RUP BLAUWE PAAL

Er zijn plannen om het voetbalterrein in Kwatrecht te verkopen en van de huidige recreatiezone een woongebied te maken. Er zou een woonerf zoals Peyton Place met ongeveer 50 woningen, zonder oprit of garage bij de huizen, komen.  

Hiermede zal het laatste stukje groen uit Kwatrecht verdwijnen, en de huidige reeds bestaande verkeersproblemen nog toenemen! Daarom moet het voetbalterrein recreatiegebied blijven en geen woongebied worden. Hiertegen gaan we bezwaar aantekenen en een petitie “NEEN RUP BLAUWE PAAL” starten.

Betuig uw steun door deze petitie te tekenen. Bezwaar en petitie zullen op donderdag 28 februari op het stadhuis afgegeven worden.

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik NEEN RUP BLAUWE PAAL toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook