Nijmegen moet een Edward van Halenstraat

Edward 'Eddie' van Halen is met Jimi Hendrix, Eric Clapton en Jimmy Page één van de allergrootste gitaristen aller tijden. Met zijn oudere broer Alex op drums scoorde Eddie met zijn band Van Halen wereldhits en verkocht hij miljoenen singles en albums. 

Talloze fans en bekende muzikant loven van Halen; zijn speelstijl, sound en gitaren zijn self-made. Dit heeft geleid naar een eigen merk (EVH) dat o.a. gitaren en versterkers uitbrengt en ook steeds groter wordt. 

Eddie is geboren in Amsterdam maar bracht het grootste deel van zijn Nederlandse tijd door in Nijmegen, de oudste stad van het land. 

Tot op heden heeft de gemeente Nijmegen nog geen kans benut om haar beroemde (voormalige) inwoner te eren met een straatnaamvernoeming en daarom is deze petitie in het leven geroepen. 

Wanneer er in het lokale rockcafe binnen -en buitenlandse bezoekers komen en ze zien aan de wand dat Nijmegen de stad van Eddie (en Alex) is reageren ze altijd enthousiast. 

Stel je dan eens voor wanneer er met de Nijmeegse Vierdaagse 45.000 lopers door de Edward van Halenstraat lopen en er vele duizenden meer door de hele stad uitgaan tijdens de Vierdaagsefeesten. 

Steunt u de petitie? Hartelijk dank en wanneer het zover zal komen zal dit uitgebreid worden gevierd.EVH_icon.jpgErkenning op TV

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook