overlast fout parkeren noten buurt

 Er is in de notenbuurt behoorlijk veel overlast van parkeren en zeker van de fout parkeerders op de hoeken van de straten, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan als er b.v. hulpdiensten zoals de brandweer door zouden moeten.

Er is door meerdere bewoners constant gebeld met het algemenen nummer van de politie en met het 14070 nummer van de gemeente.

Ook meerdere keren gesproken met de wijk agent en handhaving team. Ook is er een brief gestuurd naar een wedhouder van D66 al deze dingen hebben geleid dat er 2 dagen voor Pasen en een dag daarna bekeurd is en daarna is er niks tot weinig meer gebeurd. Als je de handhaving aan de telefoon krijg dan zeggen die dat het word gedoogd.

De wijkagent zegt dat de handhaver bepalen of een auto wel of niet hinderlijk staat voor de hulpdiensten het zijn vaak wel de zelfde auto's die vaak fout staan geparkeerd op de hoeken.

Ook het tegen het verkeer in rijden is een groot probleem in de okkernootstraat zelf de handhavers doen dat in het laatste stukje naar de walnootstraat dat is door meerdere mensen geconstateerd.

En niet overal staat borden dat het een 30 kilometer zone is.

Nu zegt de wijkagent dat er het beste een brief naar de burgermeester gestuurd kan worden die moet daar dan op reageren dat is hij verplicht. 

Dus mijn vraag is wilt iedereen deze petitie teken zodat we deze dan kunnen aanbieden aan de politiek   

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik ron notenbuurt toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook