Rapportering van bouwvergunningen

Minister Schauvliege heeft de omgevingsvergunning en het omgevingsloket geïntroduceerd. Een goede zaak die een vereenvoudiging van de documentenstroom met zich meebrengt.

Maar … met deze introductie is ook de rapportering van de bouwvergunningen stilgevallen. Sinds enkele maanden rapporteert FOD Economie/Statbel onvolledige (enkel voor Brussel en Wallonië) of momenteel zelfs geen enkele statistiek meer aangaande de afgeleverde bouwvergunningen. Hierdoor ontbreekt het de bouwsector aan een officiële en objectieve barometer over hoe de bouwmarkt evolueert en wat we kunnen verwachten.  

Als marketingbureau gespecialiseerd in de bouwsector, vindt Essencia het een must dat er snel werk gemaakt wordt van de IT-problemen zodat de rapportering van de bouwvergunningen terug zoals voorheen loopt. 

Mist u ook deze objectieve barometer ? Onderteken dan deze petitie zodat Essencia kan aantonen dat dit mankement de ganse sector raakt. 

 


Bieke Gepts - Essencia Marketing    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Bieke Gepts - Essencia Marketing toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook