Siegfried Bracke, neem ontslag aub.

Beste meneer Bracke,

Als kamervoorzitter wordt u geacht onpartijdig de kamer van volksvertegenwoordigers voor te zitten. Om die reden is dit een bijzonder goed betaalde functie.

Blijkt dat u hiernaast ook werd betaald door een beursgenoteerd privébedrijf waar u advies aan moest geven. U wou ook niet zeggen welke vergoeding u hiervoor ontving en u nam daar pas ontslag nadat dit publiek bekend werd.

Volgens De Standaard zat u in het bestuurscollege van UGent waar u zitpenningen voor hebt ontvangen die u niet hebt aangegeven aan het Rekenhof. Wat wettelijk verplicht is.

Uw onpartijdigheid en geloofwaardigheid zijn hierdoor ernstig aangetast en daarom lijkt het beter dat u ontslag neemt als kamervoorzitter.

Vriendelijke groeten

 

download47.jpg

(foto uit De Morgen)

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook