Stop onbeperkt transfers bijkopen in Profcoach

Sinds dit seizoen heeft Profcoach stilzwijgend de mogelijkheid toegevoegd om transfers bij te kopen vanaf 80 cent per stuk (!!!).

(zie http://profcoach.nl/Transfer)

Een belachelijk staaltje uitmelkerij van serieuze spelers en het einde van het spelelement voor serieuze spelers. Dit betekent dat niet meer de slimste manager zal winnen, maar degene die er het meeste harde euro's in stopt. 

Voor mij als serieuze speler een reden om er mee te kappen en alternatieven te gaan zoeken als dit van kracht blijft. Doodzonde!

De serieuze speler weet namelijk, dat als je onbeperkt transfers kunt hebben, het zelfs optimaal is om elke week je team om te ploegen, rekening houdende met blessures, schorsingen, het speelschema en wellicht zelfs vorm.

Aangezien de standaard 4 transfers per sezoen wel erg beperkt is, gun ik zelfs Fox een beetje inkomsten. 
Eis: een maximum aantal transfers (12 p. seizoen, ofwel 8 bijkopen)

12 is het aantal dat Eredivisie live abonnees hebben en lijkt me een redelijk aantal.

Laat je horen tegen deze belachelijke korte termijn uitmelkerij van Fox, die ze zeker spelers gaat kosten.
Een staaltje Amerikaanse uitmelkerij, die ze zeker spelers gaat kosten.

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Cas toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook