Stop malafide kaartverkoop voor het concert van Normaal op Hemelvaartdag in Lochem

ik wil zoveel mogelijk donateurs van het anhangerschap benaderen. Om vooral geen tickets via belachelijke prijzen te kopen. Ook dan heb je nog geen garantie dat deze kaarten wel echt zijn! 

 

De donateurs die vorige week om wat voor reden dan ook geen kans hebben gekregen om een van de 17.500 tickets te bemachtigen . Meld je via deze link aan.

Ik ga op eigen initiatief kijken om hoeveel gedupeerde trouwe anhangers het gaat. En wie weet kan Mojo voor deze bijzondere groep dan toch nog wat regelen.

want als niemand meedoet aan de zwarte verkoop van deze tickets. Dan blijven er vanzelf plekken voor bezoekers over.

zelf heb ik al wel kaarten maar ik wil dit unieke concert graag beleven samen met de echte anhangers en daarnaast natuurlijk met liefhebbers van dit mooi concert. 

 

ik kan niets beloven maar wie weet.

Gr. Renate

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Renate toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook