ELIO DI RUPO: STOP ISRAELI AGRESSION

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie ELIO DI RUPO: STOP ISRAELI AGRESSION.


Gast

#251

2014-08-24 22:35

Het volk is al wakker geworden en laat zich horen met de middelen die ze heeft (manifestaties en booycot), nu de politiek nog...

Gast

#252 Over wat voor Palestijnen heeft men het hier?

2014-08-31 23:58

Welke Palestijnen?

De Palestijnen die in 1948 uit hun huizen vertrokken naar de naburige landen toen de arabische wereld Israel aanviel en hun vertelde dat de Palestijen konden terugkeren als Israel was vernietigd?

 

Of de Palestijen die leefden op de West Bank onder Jordaneese (toen Transjordanie) bezetting en annexatie toen Jordanie Israel aanviel in 1967 en zowel de oorlog verloor als ook de West Bank aan Israel?

 

Of de Palestijnen, die terwijl ze leefden in Jordanie in de jaren 70, het idee hadden dat Jordanie hun Palestijnse staat zou worden en een burgeroorlog begonnen, waar koning Hussein uiteindelijk duizenden van hen gedood heeft en de Palestijnen heeft verdreven uit zijn land, vluchtelingen van hen maakte?

Of de Palestijnen die het Olympisch dorp in Munchen (Duitsland) binnendrongen en daar 11 Israelische atleten vermoorden?

Of de Palestijnen die een school binnendrongen in Ma'alot, Israel, daar 102 studenten(kinderen) gijzelden, er 50 verwonden en er 22 vermoorden?

Of de Palestijnen, welke, samen met anderen, een Air France vliegtuig kaapten, naar Entebbe, Uganda en daar meer dan 100 Israelis gijzelden?

Of de Palestijnen die op de vlucht waren van Jordanie naar een vredig Libanon, daar een burgeroorlog begonnen die meer dan 120,000 levens heeft geeisd en daardoor nog meer vluchtelingen creeerden, waarvan velen nu moesten vluchten uit Libanon?

Of de Palestijen die de het cruise schip de Achille Lauro kaapten en daar schoten en vermoorden Leon Klinghoffer, een 69 jaar oude joods-amerikaanse gehandicapte in een rolstoel en hem overboord gooiden?

 

Of de Palestijnen van de Abu Nidal organisatie die vermoorden ongeveer 600 Palestijnen van rivaliserende partijen?


Of de Palestijnen die schrijven en leven volgens het handvest van Hamas, waarin onder meer staat, dat Israel zal stijgen en overeind blijven totdat de Islam het elimineert, zoals het zijn voorgangers heeft geëlimineerd?

 

Of de Palestijnen die jonge Palestijnen aanzetten om zelfmoord bommen te worden met de belofte dat als ze Israelis vermoorden ze hoge beloningen zullen krijgen in het leven na de dood en financiele zekerheid voor hun families?

Of de duizenden Palestijnen in Ramallah die juichden als de lichamen van twee Israelische soldaten die uit een raam van de tweede verdieping werden geworpen nadat ze gemarteld en dood gehakt waren?

Of de Palestijnen die een zelfmoord bomaanslager eerden met een militaire begrafenis voor het vermoorden van 15 mensen (inclusief 7 kinderen en vijf van een familie) in de Sbarro Pizzeria te Jerusalem?

> Or the Palestinians who honored a suicide bomber with a military

Of de duizenden Palestijnen in de West Bank en Gaza die erop betrapt werden op een video als ze juichden toen twee vliegtuigen met opzet crasden in de Twin Towers op 9/11?

 

Of de Palestijnse families welke $25,000 van Saddam Hussein kregen voor hun kinderen welke succesvolle zelfmoord bommen waren?

 

Of een Palestijn als Yasser Arafat (hoewel hij in Egypte was geboren) die millionair is geworden door het stelen van geld van andere Palestijnen die in ellende leefden?

 

Of de in Quatar geboren en in Egypte opgegroeide Omar Barghouti ( die zichzelf een Palestijn noemt ), die mede verantwoordelijk is voor de boycott, desinvesteringen en (inclusief educatieve) sancties (BDS) beweging tegen Israel terwijl hij zijn doctoraat heeft verworven aan een Israelische universiteit?

 

Of de Palestijnen van Hamas (een groep die de U.S en andere landen als een terroristische organisatie zien) die, toen ze de controle over Gaza namen, honderden Fatah Palestijnen in hun benen schoten met de opzet om hun kreupel te maken voor de rest van hun leven.

 

Of de meer dan 100 Palestijnen van Fatah die kreupel gemaakt werden door de Palestijnen van Hamas, welke, op verzoek van Mahmoud Abbas aan Shimon Peres, nieuwe benen en revalidatie kregen in medische centra in Israel.

 

Of de twee Palestijnen die trots bekenden met messen aangevallen en gedood te hebben vijf leden van de Fogel familie, de vader, de moeder en drie van hun ze kinderen van 11, 4 en 3 maanden oud?

 

Of de Palestijne moeder, Raida Abu-Mustaffa, wiens baby's leven was gered door geldinzameling en een speciale hart operatie door een joodse doctor in een Israelisch ziekenhuis en waarvan de moeder nu ervan droomt dat haar dochter op een dag een martelaar zal worden?

 

Of de homosexuele Palestijnse man die, terwijl hij leeft in Tel Aviv (wat beschouwt word als een van de meest gay vriendelijke steden ter wereld) pleitte bij het Israelische hooggerechtshof om hem niet te deporteren naar de West Bank omdat hij daar vervolgd zou worden door zijn familie en hij gevangen, gemarteld en gedood zou worden door de Palestijnse veiligheidsdienst.

 

Of de Palestijnen in de West Bank die in 2013 toegaven 27 eerwraak moorden te hebben gepleegd tegenover hun vrouwen, zusters en dochters?

 

Of de Palestijnen die al sinds hun kindertijd worden opgevoed met boeken en kranten die claimen dat de Joden onmenselijk, satanisch en dieren zijn en dat Israel de wortel is van al hun problemen?

 

Of de Palestijnen welke opgroeiden in vluchtelingen kampen terwijl Saudi Arabie, Libie, Jordanie, Irak, Syrie, Koeweit en Brunei enkele van de rijkste landen ter wereld werden, maar niet gaven om de Palestijnen te helpen en hun in vluchtelingenkampen lieten blijven om te gebruiken als politieke werktuigen sinds 1948?

 

 

 

Of de Palestijnen die al tientallen jaren terrorisme tegen Israel promoten en daardoor Israel dwongen een veiligheidsmuur te bouwen (welke uiteindelijk een einde maakte aan de zelfmoord bommen) en wat nu de Apartheid Wall wordt genoemd?

 

Of de Palestijnen, welke, nadat Israel zich vrijwillig terugtrok van de Gaza strook in 2005, de Palestijnen land en zelfbeschikking gaf, 11,000 raketten afschoten op Israel, daarbij Israelisch doodden en duizenden gewonden maakten?

 

Of de Palestijnen welke, sinds de Oslo Akkorden welke getekend zijn in 1993, toegegeven hebben duizenden terroristische akties the hebben ondernomen (niet inbegrepen de raket aanvallen vanuit Gaza) en daarbij 1472 Israelisch doodden?

 

Of de Palestijnen van Hamas welke kidnapten en vermoorden 3 joodse tieners, torah studenten?

Of de Palestijen die de Palestijnse authoriteit ontkennen van president Mahmoed Abbas omdat deze de kidnapping en het vermoorden van deze drie joodse tieners veroordeelde?

Of de Palestijnse moeder van Abu Aysha (een van de verdachte moordenaars van de drie israelische tieners) die zei dat hij het heeft gedaan en dat ze trots op hem zal zijn tot haar laatste dag, ik heb mijn kinderen opgevoed in de Islamietische religie, hun doel is de victory van de Islam.

 

 

En u wilt dat Israel stopt met bloedvergieten?