Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#7301 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 11:08

#7293: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Wat is uw reactie eigenlijk op onderstaande tekst, welke ik even gekopieërd heb? 

 

Ik ben helemaal niet eens met u.

Dat het fatsoen van mensen vervaagt, okee, weten we al. We vernemen het. Economie is slecht, de belastingen worden steeds hoger, huizen  kunnen onmogelijk worden verkocht, echtsheidingen  maken mensen financieel kapot, spanningen, kinderen zijn dislektisch, hebben ADAD, kunnen moeilijk leren, second love, enz...Resultaat: normen en waarden worden niet altijd stipt nageleeft.

Dat klopt, maar mensen blijven de juiste normen verdedigen. Mensen reageren verontwaardigd naar deze incidenten. NEdrlanders nemen andere "Tokkies"kwalijk, en blijven tog voor vrijheid en democratie kiezen.

Het is niet waar dan Nederlanders de normen en waarden allen in relatie met allochtonen noemen! Het kan makkelijk geverifieerd worden.

Dit is de eerste punt, en de tweede punt is: het feit dat iemand onbeschoft wordt of op second love gaat zoeken heeft niets te maken met het chanteren "moord an alle Joden", met de sharia te claimen, met een verbod op filmen op de openbare weg te zetten (en dit alles okee vinden wanneer door andere gepleegd wordt). Er is een groep mensen (demonstranten) die dit alles goed vindt, en de politiek (de heer van Aartsen) vertrouwt dat "geen strafbare feiten zijn geconstateerd".

Wat zou gebeuren als een groep aanhangers van Hayan Hirshi Ali zou schreuwen "dood an alle moslims, maak se af, aan de gas, volkenmoordenars en onthoofderaars, wrouwenverminkeraars, weg ermee". 

Iedereen zou wild worden "Ben je gek of wat? Wat heeft Aboutaleb met de onthoofders en de vrouwenverminkers mee te maken? Waarom moet hij dood?"en let op, Aboutaleb heeft een dubb ele paspoort, hij is half burger van NEderland en half van een andere land.

De Joodse burgers van Nederland zijn Nederlanders! Een groep mensen op straat schreeuwt dat ze dood moeten, er is politie aanwezig, MET bovendien EEN VERTAALER die vanuit het Arabisch kan vertalen, zodat ook de Arabische kreten kunnen verstaan worden, en de politie "constateert"niets vreemds aan de hand (terwijl begin Julie dit al zich voor had gedaan). Nu is het 24 Juli, en hetzelfde gebeurt. Jozias van Aartsen moet een commentaar leveren en hij zegt: we hebben niets strafbaar geconstateerd.

 

En afgelopen Zondag, bij de demonstratie voor vrijheid, de groep verschijnt WEER, met dezelfde ISIS vlaggen, met de bivakmoetsen, en ook met stenen! Nu gaan ze stenen gooien.

 

 


Gast

#7302 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 11:08

#7299: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ofschoon je weet dat niet heel Nederland denkt zoals jij, vind jij wel dat heel Nederland er zo moet uitzien, zoals jij dat wilt.

Ik denk niet voor jou, want dan zou je heel wat slimmer zijn.

Je vroeg wel fatsoen van mij, maar goed, als jij zoveel woorden al verdraaid hebt en mensen al zoveel woorden in de mond gelegd hebt, dan verbaast het mij niet dat alles je een beetje wazig voor de ogen wordt. Maar vergeven doe ik het je niet, want het is je eigen schuld.

En, nogmaals, je noemt iedereen Azijnzeiker als hij niet in jouw straatje lult. Je doet maar.


Gast

#7303

2014-08-13 11:11


Gast

#7304 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 11:13


Gast

#7305 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 11:15


Gast

#7307 Wilders provoceert

2014-08-13 12:01

Wilders daagt extremisten uit

door Alexander Bakker en Jorn Jonker

 

DEN HAAG - 

Er dreigt een veldslag in de Haagse Schilderswijk. PVV-leider Wilders roept iedereen op om deel te nemen aan de tweede Mars van de Vrijheid op 20 september. In antwoord op dit protest rekruteren inmiddels groepen allochtone jongeren ’troepen’ om de buurt met grof geweld te verdedigen. Burgemeester Jozias van Aartsen keert vanavond terug van zijn vakantie. Hij moet morgen bij de gemeenteraad op het matje verschijnen om tekst en uitleg te geven over alle onrust.

Volgens de PVV-voorman ergeren talloze mensen in het land zich eraan hoe moslimextremisten en jonge relschoppers uit de wijk afgelopen zondag een anti-ISIS-demonstratie verstoorden met een blokkade, geweld tegen agenten en aanvallen op journalisten.

Omleiding

Dat de politie de eerste Mars voor de Vrijheid, die wel officieel aangekondigd was, omleidde in plaats van de andere uit elkaar sloeg, bewijst volgens hem dat er in Den Haag ’een klein kalifaat’ gevestigd is. „We moeten laten zien dat we dat niet pikken”, zegt hij over zijn oproep tot demonstratie. „We moeten er met tienduizenden heen.” En als zo’n protest verboden wordt, weet Wilders nog wel wat: „Desnoods loop ik er in m’n eentje met de Nederlandse vlag. Al zullen de mensen die mij beveiligen dat geen goed idee vinden.”

Schilderswijkers en moslimradicalen willen de demonstratie, waar afgelopen zondag types uit extreemrechtse hoek aan deelnamen, opnieuw blokkeren op de Hoefkade. „We gaan ons zwaar bewapenen”, waarschuwt Zakaria. „Dit keer zijn wij met honderden. Daar kan de politie echt niet tegen op. We beschermen ons tegen traangas en waterkanonnen. Als het moet leggen we spijkermatten neer om de Mobiele Eenheid weg te houden.”

 

 

Commentaar hierbij:


"Ach ja, ome Geert. De man is er nooit op uit geweest om problemen te helpen oplossen, de man heeft maar 1 doel: problemen creëren, want alleen dat levert hem kiezers op. En nu het kabinet qua populariteit is gestegen, heeft hij weer aandacht nodig. Om moe van te worden..."

 

"Loopt Geert voorop????"

 

"Waarom moet de bevolking gaan lopen hiervoor? Wij hebben een regering en een leger en zij moeten voorkomen dat er "een staat" in de staat opgericht wordt. Tolerantie van Nederland kan ook TE VER doorgevoerd worden."

 

"Kan deze verschrikkelijke man, die zelf op vakantie was en bleef toen het vliegtuig viel, en nu probeert een slaatje te slaan uit de ellende van zoveel mensen die lijden onder IS...kan deze man niet gewoon zwijgen..."

 

"Een politicus behoort verantwoordelijk te zijn. Is daar ook wetgeving voor want deze oproep is verre van verantwoordelijk."

 

"Iemand die aanzet tot geweld kan volgens mij onmiddellijk worden gearresteerd."

 

"Heerlijk olie op het vuur gooien onder het mom van vrijheid. Zichzelf op voorhand al indekken want zijn beveiligers vinden het niet goed mee te lopen. Nederland krijgt hier de rekening gepresenteerd voor zijn zwak beleid en alles en iedereen maar binnenhalen."

 

"Laten beide partijen het lekker in een weilandje uitvechten. Niet in een woonwijk."

 

"Wilders : je wordt er zo moe van, alsof we niet genoeg problemen hebben in nederland. Kan hij gewoon niet beter vakantie nemen. Zijn oplossingen maken de problemen met moslims alleen maar groter. Wilders is out, ga of blijf op vakantie. Dat is beter voor nederland. Hoe lang blijf deze man nog doorgaan op kosten van onze duurbetaalde belastingcentjes."

 

"Wilders weet donders goed dat hij niet alleen kan gaan, dan is het makkelijk de held uithangen en roeptoeteren. Wat mij betreft mag hij gaan als hij wil, maar dan wel op eigen verantwoording en niet die van de overheid."

 

"hebben de bewoners Schilderswijk hem gevraagd? zo nee ophoepelen met die brallende politicus. hij wordt een vervelend gegeven in onze samenleving. iedere laffe slungel kan in de Schilderswijk op zo'n manier stennis maken. pak hem in en stuur hem naar Mekka met z'n gebral. het is te hopen dat tegen die tijd de mensen hem hardop op straat uitlachen."

 

"Wilders is weer aan het werk: de echte oorzaak van problemen niet aanpakken en hoe veroorzaak ik nog meer problemen."

 

"Wilders hoopt met zijn oproep op maar één ding en dat is dat het helemaal uit de hand loopt tussen de wijkbewoners en zijn rechts-extremistische kamaraden. Mochten er aan welke zijde dan ook slachtoffers vallen dan kleeft hun bloed bij voorbaat aan de handen van Geert Wilders."

 

"'k lees net een theorie dat ISIS misschien een komplot van zionisten is om de Islam zwart te maken. ze gaan over lijken. als dat zo is. 't zou, gezien de recente Gaza holocaust,goed kunnen dan hebben ze aan Wilders een goeie oproerkraaier als loopjongen in Nederland."

 

"Eerst oranje vlaggen naar de moslimwijken en vervolgens blauwe vlaggen naar de wilderswijken. Deze politicus pakt geen problemen aan maar maakt ze erger. Al tien jaar hetzelfde roepen zonder resultaat. Een slappe laffe politicus die de echte problemen niet benoemd en aanpakt. Meer dan 50% werklozen in de achterstandwijken en uitsluiten grote groepen jongeren is vragen naar problemen. Wilders is out en kan beter zijn koffer pakken naar java."

 

 

Tja, Poederpruik, Nederland wordt wakker.

 


Gast

#7308 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 12:02

#7302: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Bent u hier nou nog? U zou voor altijd wegblijven hier. Was er zo blij mee.

Jammer dat u terug bent.

 


Gast

#7309 Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:04

#7307: - Wilders provoceert 

 Wat een onzin verhaal.


Gast

#7310 Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:05

#7307: - Wilders provoceert 

 

Wat een gezwam.


Die nare sfeer van geweld, criminaliteit etc. is al jaren in dit land, voordat Wilders, Fortuyn of zelfs Janmaat populair werden. Het idee dat de Marokkanen-problematiek een gevolg is van het optreden van Wilders, is al zo vaak ontkracht, dat alleen de meest verstokte PvdA-robots dat nog vol blijven houden. Het is juist andersom: Wilders is een gevolg van de Marokkanen-problematiek.


Gast

#7311

2014-08-13 12:05

 In de Peilingwijzer staat de VVD weer
 aan kop, een positie die de partij voor 
 het laatst in mei 2013 innam. De partij 
 lijkt met 28 à 32 Kamerzetels het meest
 te profiteren van de waardering van de 
 kiezers over de koers van het kabinet  
 rond de vliegramp. De steun gold volgens
 EenVandaag met name premier Rutte (VVD)
 en minister Timmermans (PvdA).

Gast

#7312 Den Haag over een paar jaar

2014-08-13 12:06


Gast

#7313 Re: Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:06

#7310: - Re: Wilders provoceert 

 Maar Wilders provoceert omdat hij de confrontatie op 20 september uitlokt. Dus geen gezwam. Wilders wil nog weer vier jaren pluche op jouw kosten.


Gast

#7314 Re: Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:08

#7309: - Re: Wilders provoceert 

 Het onzin verhaal is gepubliceerd in de Telegraaf. En alle andere nationale kranten. Als het onzin was, had Wilders allang geblondeerd schuim op zijn lippen gehad en rectificatie geëist.


Gast

#7315 Re: Re: Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:17

#7314: - Re: Re: Wilders provoceert 

 Wilders heeft gewoon groot gelijk om dat inferieure ISIS tuig aan te pakken. Liever zie ik ze vandaag nog vertrekken deze parasieten met inname van het Nederlands paspoort.

 

Ben benieuwd wat Van Aarsten gaat doen, de slapjanus is de draad helemaal kwijt.


Gast

#7316 Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:21

#7307: - Wilders provoceert 

 'Meer dan 50% werklozen in de achterstandwijken en uitsluiten grote groepen jongeren is vragen naar problemen. Wilders is out en kan beter zijn koffer pakken naar java."

 

50% werklozen omdat ze geen opleiding hebben afgemaakt, de taal niet beheersen ( 'ik neuk je de moeder') is geen Nederlands. Uitsluiten doen ze zelf want ze willen niet meedoen en gaan ze op rooftocht om aan geld te komen naast hun uitkering van het verderfelijke Nederland met alle gevolgen van dien.. Verder kunnen zij beter hun koffers pakken want het is niks en het wordt niks.  Gezellig in een land met gelijkgstemde zielen is beter voor iedereen.

 

 


Gast

#7317 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 12:23

#7301: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Het is tuig inderdaad.


Gast

#7318 Re: Re: Re: Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:24

#7315: - Re: Re: Re: Wilders provoceert 

 En hoe pakt Wilders dat ISIS tuig dan aan? Wat doet Wilders concreet om iets aan de problematiek te doen? Een stickertje drukken? Een flutfilmpje maken? Wat provocerende kreten slaken, nu en dan?

Wilders heeft nog geen flikker gedaan en zal nooit een flikker doen. Hij wil alleen zijn pensioen veilig stellen door zolang mogelijk op het pluche te blijven zitten.

Jouw pensioen heeft hij meteen bij het sluiten van de stembureaus in 2010 verkwanseld. Het zogenaamd harde programmapunt werd meteen overboord gegooid toen hij mocht gedogen. Wie had toen "een rechte rug"? Zeker niet Wilders.

Wilders spuugt op zijn kiezers en zal dat altijd blijven doen. Als die man ballen had, dan liep hij mee. Als het verkiezingstijd is, loopt hij toch ook overal rond met zijn loverboys? Dat kan hij nu dus ook. Hij zou jou moeten vóórgaan en niet nu alvast zeggen dat hij dat niet mag van zijn beveiliging. Nee, hij laat jou bloeden voor zijn pluche.

 


Gast

#7319 Re: Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:27

#7316: - Re: Wilders provoceert 

 En wat heeft Wilders gedaan om daar verandering in te brengen?

Roepen dat hij dat zal gaan regelen als de zaal "minder, minder, minder" roept, is erg makkelijk, want Wilders weet dat hij dat helemaal niet KAN regelen. Dus ligt het weer niet aan hem als er niets gebeurt.

Die man roept wat jij wil horen en verkrijgt zo zijn pluche.

Anne

#7320 Re: Re: Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:28

#7319: - Re: Re: Wilders provoceert 

 

 

 

Het gaat mij helemaal niet om Wilders. Wat kan mij Wilders schelen. Het gaat erom dat, dat ISIS tuig niet getolereerd moet worden!

 

 

 

 


Gast

#7321 Re: Re: Re: Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:29

#7320: Anne - Re: Re: Re: Wilders provoceert 

We hebben het hier over Wilders.


Gast

#7322 Re: Re: Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:30

#7319: - Re: Re: Wilders provoceert 

 U bent niet lekker.

Minder minder minder (criminele) Marokkanen is wat zo ongeveer iedereen wil.

Wat heeft de PVDA gedaan om de ellende op te lossen, behalve miljarden aan gemeenschapsgeld verkwisten?

 

Wat heet het CDA gedaan aan deze ellende?

 

Wat heeft de SP gedaan?

 

NIETS! Zij hebben de situatie juist laten escaleren. Zij kijken weg!


Gast

#7323 Re: Re: Re: Re: Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:31

#7321: - Re: Re: Re: Re: Wilders provoceert 

 Nee hoor, we hebben het over TUIG in o.a. de Schilderwijk in Den Haag wat Van Aarsten niet durft aan te pakken,

 

WEG MET VAN AARTSEN!!


Gast

#7324 Re: Re: Re: Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:32

#7320: Anne - Re: Re: Re: Wilders provoceert 

 precies. Weg met het ISIS tuig


Gast

#7325 Re: Re: Re: Re: Wilders provoceert

2014-08-13 12:32

#7322: - Re: Re: Re: Wilders provoceert 

 We hebben het over Wilders. Meteen weer beginnen over anderen doe je maar ergens anders.

Anderen hebben misschien de zaak laten escaleren, maar het is Wilders die de zaak doet escaleren.