Besparingen bij eigen bevolking ten voordele van asielzoekers


Gast

#1

2016-01-17 07:57

Deze regering doet niet meer voor de eigen bevolking. kapotgewerkte bouwvakkers in weer en wind doen werken en pensioen verschuiven omdat ze geld moeten hebben voor de Gelukszoekers. NEEN

Gast

#2

2016-01-17 09:12

En ondertussen leggen ze hun godsdienst op, verkrachten ze onze vrouwen, is enkel halal eten goed genoeg, zijn er continu vechtpartijen in de asielcentra, filmen ze een 15-jarig meisje dat zich zit om te kleden in het zwembad, stelen ze uit de winkels, ... Ze moeten ze allemaal terugsturen en de grenzen sluiten!


Gast

#3 En gelukkig maar dat Vlaams Belang er is!

2016-01-17 09:16

“Meer immigratie = minder Vlaanderen”

Als we politicoloog Carl Devos mogen geloven wordt 2016 het jaar van het Vlaams Belang. Dat bleek ook uit het enthousiasme op de nieuwjaarsreceptie van onze partij.

“Behalve een aanslag, zijn de massa-aanrandingen in Keulen een veeg voorteken van wat ons te wachten staat indien het roer niet dringend wordt omgegooid.” Partijvoorzitter Tom Van Grieken pakte bij aanvang van de druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie in Schelle uit met het thema dat iedereen aangaat: de massale intocht van mensen wiens normen- en waardenpatroon afkomstig lijkt uit een periode die zich ergens tussen de prehistorie en de oudheid lijkt te bevinden. In tegenstelling tot zijn collega-partijvoorzitters noemde hij daarbij man en paard. “De gebeurtenissen in Keulen zijn een aanslag. Een aanslag op onschuldige mensen én een aanslag op onze manier van samenleven. Net zoals de aanslagen in Parijs dat waren”.

Culturele clash

Van Grieken hekelde de krampachtige pogingen van de andere partijen om de seksuele agressie door nieuwkomers af te doen als een algemeen mannenprobleem. “Het gaat hier helemaal niet om een uit de hand gelopen genderdebat of een mannenprobleem. Het gaat hier om de gevolgen van een ongebreidelde immigratie en de culturele clash die daaruit voortvloeit”.

Kracht van verandering

De Vlaams Belang-voorzitter maakte vervolgens brandhout van het lakse asielbeleid van Theo Francken. Van Grieken verweet hem woordbreuk. Hij verwees daarbij naar de niet ingeloste beloften van Francken over de gezinshereniging, de uitbreiding van de lijst van veilige landen en de totale afwezigheid van een kordaat terugkeerbeleid. “Terwijl in 2014 zo’n 14% illegalen naar een gesloten instelling voor terugkeer werden gebracht, steeg dat aantal vorig jaar tot… 16%. Is dat nu de kracht van verandering? ”, vroeg Van Grieken zich af. “Vele duizenden plaatsen bij creëren om de instroom op te vangen is géén probleem; enkele honderden plaatsen voor de terugkeer is dat wel, ” klonk het fel.

Ook het nieuwe communautaire rookgordijn van De Wevers partij werd op de korrel genomen. “Wellicht gaat het opnieuw om een “academische denkoefening” – bij de N-VA het nieuwe codewoord voor vrijblijvende uitspraken waarop men zonder problemen kan terugkomen.”

Vlaams Belang: uit noodzaak!

Volgens de Vlaams Belang-voorzitter bewijst het rampzalige falen van de N-VA, zowel op communautair vlak als op het gebied van asiel en immigratie, zonneklaar dat het Vlaams Belang meer dan ooit noodzakelijk is, “de noodzaak van een partij die ondubbelzinnig kiest voor een Vlaamse staat. Een staat die niet alleen onafhankelijk moet worden, maar ook herkenbaar Vlaams moet blijven. Dat is hetgeen ik u allen van harte toewens in het nieuwe jaar”.


Gast

#4

2016-01-19 15:11

helemaal mee eens.