Stop uitbreiding van Belgische abortuswet

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Stop uitbreiding van Belgische abortuswet.


Anonymous

#1

2016-09-02 18:14

Feministen hebben het altijd over het lichaam van de moeder. Wanneer telt het kind ook?

Dit bericht is verwijderd door de auteur van deze petitie (Toon details)

2016-09-05 09:28


Dit bericht is verwijderd door de auteur van deze petitie (Toon details)

2016-09-09 18:47


Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2016-09-10 10:36


Martine Pauwels
De auteur van deze petitie

#5

2016-09-10 10:40

Discussie is mogelijk, maar als het niet op een volwassen manier kan, zoals sommige hier bezig zijn, verwijder ik het liever, dan de kinderen die het niet met ons eens zijn, teveel aandacht te geven.


Gast

#6

2016-09-13 18:59

Zeer goed initiatief, is zeer noodzakelijk.

Gast

#7

2016-09-13 21:07

Het moet voor eens en altijd duidelijk worden dat abortus in alle gevallen, om welke rede dan ook, moord is. Een foetus is niet zomaar een klompje cellen, maar heeft net als ons allemaal het recht om tot mens te ontwikkelen, zoals ons allemaal het recht is gegund om van klompje cellen tot de mens te worden die wij nu zijn.

Omdat wij een vrije wil hebben, wil dat nog niet zeggen dat wij over alles mogen beslissen. De mens mag over vrijwel alles beslissen, behalve over het beëindigen van het menselijk leven, een geschenk van De Schepper, die ons naar Zijn evenbeeld heeft geschapen. Die geboden van De Schepper gelden niet alleen voor Zijn volgelingen, maar ook voor alle mensen die geen boodschap aan Hem hebben. Want Hij is ook de Schepper van deze abortus plegende heidenen. Wij leven omdat Hij leeft. Of hebben wij, de mens, hemel en aarde geschapen?

Bedenk wel dat deze moderne afgoderij, deze dwaalleer over abortus een zware belediging is aan het adres van de Levende God. Wie daar niet van afziet en blijft volharden in zijn of haar halsstarrigheid, tot aan zijn/haar levenseinde, zal nooit op vrijspraak kunnen rekenen. Niemand zal aan Het Laatste Oordeel kunnen ontsnappen. Zo ook deze moderne heidenen niet. Laat u niet in met menselijke maatstaven. Want daar heeft De Schepper geen boodschap aan.

Net zoals alle natuurwetmatigheden vanaf hun onstaansgeschiedenis ongewijzigd verlopen - het woord 'wet' zegt het al - zo geldt dat ook voor de Tien Geboden en voor het Nieuwe Altijd Durende Verbond van Christus. Daarom blijven ook deze geboden ongewijzigd. Zij komen niet van mensen, zoals ook de natuurwetten niet van mensen komen, maar van de Levende Schepper. Als zij wel van mensen kwamen, hadden zij gewijzigd kunnen worden, zoals elke door mensen gemaakte wet kan worden gewijzigd. De abortuswetgeving is zo een wet die niet van God, maar van mensen komt. En zo snel en simpel die wet er gekomen is, zo snel en simpel kan die ook weer worden teruggedraaid. Dus wordt het tijd dat deze wet en vele andere wetten die niet van De Schepper komen, als moord opnieuw in het Wetboek van Strafrecht wordt opgenomen.

Er rust ook een hardnekkig misverstand dat de staat door de mens is ontstaan. De mens heeft de staat weliswaar de vorm gegeven zoals deze is, maar het was De Schepper zelf die, naast de schepping van hemel en aarde, ook de staat heeft geschapen. Daarom juist behoren alle wetgevingen in die staat in harmonie te zijn met de 'grondwet' , de Tien Geboden/Het Nieuwe Altijd Durende Verbond, van onze Verlosser Jezus Christus. Zijn die daarmee niet in harmonie, dan alles wat niet van Hem komt, geen stand houden.

Het feit dat demonische krachten, zoals aanslagen gepleegd door IS, onze occidentale wereld ontwricht, komt doordat wij door de afwijzing van De Levende Schepper zulke besmettingen zelf hebben binnengehaald. Door de abortus-afgoderij binnen te halen, halen wij daarmee de afgod IS binnen en doen deze vleesgeworden demonen met ons hetzelfde als wat wij met onze ongeborenen doen; abortus in het groot. Door belediging van de mens - op grond van zijn ijdelheid -aan het adres van De Levende Schepper kwam de Toren van Babel nooit af. Zo zal ook deze moderne versie van de Toren van Babel vroeg of laat geen stand houden.

Het zou raadzaam zijn om "Waarden in tijden van ommekeer," te lezen van de Theoloog Joseph Ratzinger, emiritaat Paus Benedictus XVI.

Gast

#8

2016-09-13 22:25

Aborrtus is moord een wwie het kind niet hebben wil..., kan het ter adoptie afstaan!

Gast

#9

2016-09-14 01:19

Het is leven. Moest het een dier zijn, ze komen allemaal op straat.

Gast

#10

2016-09-14 10:14

Een mens is een mens vanaf de bevruchting. Leven is een godsgeschenk en eerste mensenrecht. Zonder dit recht zijn er geen rechten!

Gast

#11

2016-11-02 20:05

omdat ik er van overtuigd ben dat abortus 'moord' is op een in)-wording-zijnde-mens
ik vind ook dat vrouwen beter ondersteund moeten worden bij een overweging tot abortus
ik hoop dat de gemeenschap geld en mensen vrijmaakt om de kinderen die dan toch geboren worden en worden afgestaan,een goede opvang krijgen