Zorg over de (jeugd-ggz) Zorg

Zorg over de (jeugd-ggz) Zorg / Mededelingen / email sturen aan 2de kamerleden. / Opmerkingen


Gast

#1

2013-10-01 14:59

op de korte termijn scheelt het veel geld. adm.medewerkers een kort cursusje geven van een paar dagen en alle deskundigen kunnen opnieuw solliciteren.kost ook geld, en over een aantal jaren kunnen die kinderen die geen goede zorg hebben gekregen, zonder opleiding van school de goot in, want in de maatschappij hebben ze niet genoeg tools ontwikkeld. handen af van onze kids.

Gast

#2

2013-10-02 13:45

Kinderen met geestelijke problemen zijn nu al slechter af, probeer maar eens een school te vinden die je kind vwo biedt,meestal vmbo en soms havo verder kom je niet. Dus leren onder niveau, nu ook nog begeleiding onder niveau? Ik hoor ze vanuit den haag vaak praten over oude politiek, in de jaren e 1800 tot zeker half 1900 moest er geknokt worden om geestelijke gezondheid als een noodzakelijke zorg te zien gelijk aan lichamelijke zorg, beginnen we nu opnieuw? Wat is het volgende, dementie? Onzin niet meer doen? Een regering die niet voldoet aan het zorg dragen voor zijn onderdanen heeft niet het recht zich leiders te noemen en moet dus opstappen. Demos Crates , de stem van het volk, niet de stem van kortzichtige, opportunistsche poltici.

Gast

#3

2013-10-04 09:37

De jeugd heeft de toekomst en daar hoort "deze jeugd" zeker bij. We mogen niemand in de kou laten staan en we zij er voor elkaar om elkaar te helpen daar waar nodig.