Navid Sharifi moet blijven!


Gast

/ #20

2013-08-19 15:37

Als voogd van andere NBMV weet ik maar al te goed hoe de situatie is van die gasten. en ik ken ook goed - uit ervaring - de problematiek van terugkeer naar een land dat men niet kent, waar men geen referenties meer heeft en die totaal gedesorienteerd is als land door de situatie. Vergeet ook niet dat ze aldaar soms vreselijke dingen hebben meegemaakt. deze jongeren moetenh hier een kans krijgen. Later - als ..... - is het aan hen om eventueel te belissing terug te gaan. en dan kunnen wij hen niet beter helpen dan door hen hier voldoende beorepservaring te laten opdoen.
Wij in West-europa vergeten de laaste tijd nogal vlug dat het de bedoeling is dat alle mensen een waardig leven kunnen opbouwen. Geef hen verdomme die kans
En onze eigen voorouders zijn ind e 19*de eeuw en masse verttrokken naar Noord-amerika en voor hen openen wij nu een museaum in antwerpen om onze helden en avonturiers (inde goede zin van het woord) te eren. Maar voor sukkelaars die omdezelfde reden naar hier komen hebben we geen aandacht.