De Zelfstandigenaftrek Moet Blijven

50+

/ #2348 Re: Knuppel in hoenderhok.

2014-08-13 09:48

#19: loonslaaf - Knuppel in hoenderhok. 

 Sorry, maar hier ben ik het niet helemaal mee eens.

Wij hebben geen pensioenopbouw, als we ziek zijn krijgen we niks, als we twee weken op een heel jaar vakantie willen moeten we sluiten dus geen inkomsten daarbij moeten we ook zelf sparen ( als dit kan) voor vakantiegeld , dus dubbelop. Daarbij zijn er genoeg concurrenten en zwart werkers waar we rekening mee moeten houden dus kunnen niet altijd de prijs zelf bepalen. Daar kunnen we ons dan wel voor verzekeren maar dat is onbetaalbaar voor een kleine zelfstandige. En het mooiste is dat zij daar in Den Haag in 2005 de WAZ hebben afgeschaft,waar we jaren voor betaald hebben, weg ons geld dat krijgen we nooit meer terug. De meeste ZZPers zijn noodgewdwongen zelfstandig geworden omdat ze vaak niet aan de bak komen.

De regering zal inderdaad het geld ergens vandaan moeten halen maar niet steeds bij de lage en kleine zelfstandige. Neem het koningshuis, zij betalen geen belasting en krijgen miljoenen loon er wordt zelfs nog voor hun betaald van ons belastinggeld. Daar kan een hele hoop vanaf. Dan de grootmachten in ons land die met hun geld naar het buitenland gaan die weten de weg wel te vinden.

Over onze ministers niet te spreken zoals Femke Halsema die eerder stopt met werken en daar dan wac htgeld voor krijgt. of de baantjes die ze hebben naast het ministerschap.

Maar ja op een gegeven moment houdt het op want van een kale kip kunnen ze niet meer plukken.

Zo komen steeds meer mens aan de onderkant van de samenleving. De rijken rijker en de armen armer.