Gouda Noord zoals het Hoort

Gouda Noord Zoals het Hoort

/ #71 Re:

2014-11-27 12:20

#45: Stroopwafel -  

 Geachte Stroopwafel,

(ik vermoed dat u refereert aan de discussie over "Stroopwafelpieten & Kaaspieten" hetgeen wat ons betreft nog 'ludiek' is gezien de schending van de democratie zoals die zich hier momenteel voordoet.

Zoals u op Radio 1 Live op Straat van maandagavond 25 november 2014 kunt terughoren - heeft Groen Links (bij monde van de heer KlijMij) een verkiezingsbelofte waar te maken - http://www.radio1.nl/popup/terugluisteren-programma/2463/2014-11-25 - en nemen vertegenwoordigers namens Gouda Noord afstand van vooroordelen, islamofobie - gezien dat de discussie er vanuit ons gezien niet over gaat. In een wijk met zo'n 6000 bewoners 4500 mensen (van het islamitisch geloof in dit geval) op dagelijkse basis in een centrum van deze omvang te huisvesten is bij voorbaat (gezien de verkeersveiligheid waarin het college van B&W nu al tekort schiet) is vragen om problemen.

Zoals aangegeven in de petitie is een kerk met de omvang van zo'n 1700 mensen geadviseerd naar buiten de stad. Bij een omvang van meer dan 2,5 keer zoveel mensen is het niet meer dan logisch met de initiatiefnemers uit te kijken naar een alternatieve huisvesting onzes inziens; mede gezien het feit dat de gemeente (college van B&W) geen huisvestingsplicht heeft aan kerkelijke instanties..

Als hier een partycentrum annex hotel of een vliegveld zou worden bedacht en gepropageerd met deze omvang (bijvoorbeeld) zou de wijk ook in verzet tegen de voorgenomen plannen zijn gekomen.

 

Met vriendelijke groeten,