NEE tegen 600 asielzoekers in Kasteel Bijstervelt te Oirschot


Gast

/ #249

2015-04-02 13:28

6% is hetzelfde als 1 miljoen asielzoekers in Nederland opvangen. 

Los van de omwonenden (life's a bitch) gaat het om de leefbaarheid in het dorp en in Straten. De Antoniusschool kan zijn deuren sluiten. Het straatbeeld in het centrum van Oirschot gaat veranderen. Ondernemers op de markt en in De Loop zullen hier veel overlast van gaan krijgen. En wat te denken van de toeristen. Funest voor een dorp als Oirschot, waar de middenstand het al erg zwaar heeft.

Maar feitelijk gaat dit om geld. Het linkse college is niet in staat de juiste bezuinigingen door te voeren. Dus wil men geld. 10 miljoen per jaar. En dat krijgt men. 

Het college wil daarom niet meer terug. We kunnen dus met z'n allen gaan roeptoeteren op dit forum, maar benader de raadsleden afzonderlijk. De e-mailadressen staan hier: http://www.oirschot.nl/bestuur-en-beleid/raadsleden_44347/ 

En het college (met portefeuillehouder Severijns en betreffende wethouder Machielsen) kunnen we ook benaderen via de volgende mailadressen en telefoonnummers: http://www.oirschot.nl/bestuur-en-beleid/samenstelling_44375/

Met name de raad bestaat uit de volksvertegenwoordigers. Onze volksvertegenwoordigers. En wij zijn het volk. Wij zijn Oirschot. En wij zijn trots op ons dorp. En wij willen best een azc. Maar wel in beperkte omvang, niet in Bijstervelt en geen verkoop, maar verhuur. Anders wordt het een gebed zonder eind.