POLITIE-CAO 2015

Lab

/ #16

2015-12-24 10:10

Je hebt eerlijk, en je hebt realistisch. Als je voor eerlijkheid strijdt, zoals een salaris dat bij de zware werkzaamheden van ons vak past, dan win je dat nooit. Zowel de politiek als de politieleiding kan je helaas niet eerlijk of integer noemen.  In de maar acht jaar die ik bij de politie werk heb ik al veel te veel oneerlijke en niet integere voorvallen meegemaakt en/of moeten ondergaan. Er zijn niet veel mensen oprecht geïnteresseerd in de zwaarte van ons beroep. En die ga je zeker niet vinden in Den Haag. Dat is de realiteit nou eenmaal helaas.

Ik denk niet dat Dolf bedoeld dat dit een fantastisch en eerlijk aanbod is. En ik denk ook dat er veel collega's slecht behandeld zijn en worden. Maar als er nu verdere acties gevoerd gaan worden komt daar niets extra's uit. Het tegendeel zelfs denk ik. Denk er aan dat wij sowieso al erg weinig steun hebben op dat vlak buiten onze eigen achterban om. En zeker niet van de politiek of hogere politieleiding. Wij gaan er niet meer uithalen, en als wij dat wel proberen verspelen we dat beetje goodwil dat we hebben opgebouwd en gaan we als inhalig beschouwd worden. Ook dat is de realiteit ondanks dat het niet eerlijk is.

Als wij nu verder actie gaan voeren lopen wij tegen het "wie het onderste uit de kan wil, krijgt de deksel op zijn neus" principe aan. En dan verliezen wij alleen maar, en niet alleen op financieel vlak. 

En sommigen van jullie moet echt wat fatsoenlijker reageren, zoals jij "Bas". Advies mag gegeven worden, je doet er maar mee wat je zelf wilt.  

Ik begrijp dat het moeilijk te accepteren is dat er niet meer in zit dan dit, maar dat is de realiteit en heeft niets met eerlijkheid van doen.




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...