Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte

kimberly

/ #1202 Re: Makkelijk

2011-10-27 13:30

#4: Piet - Makkelijk

Ik ben het geheel met je eens Piet, iedereen roept maar over een andere wijk, dat is lekker makkelijk. Ik denk dat Zoetermeer eigenlijk dat hele gebedshuis niet wil hebben, maar iedereen is inderdaad bang dat het dan op discriminatie wordt gegooid.

Anderzijds hebben jullie er eens over nagedacht of wij een kerk zouden mogen bouwen in bijv. Turkije? Ik denk dat ze er daar net zo moeilijk over doen!

Ik wil dat hele ding niet in Zoetermeer, want dan geef je toe aan iets wat de meeste Zoetermeerders niet willen. En ja je mag zeggen dat het discriminatie is omdat ik een kerk minder erg vind dan een moskee, maar hoe het zei zei het, de kerk hoort al eeuwen tot de cultuur van Nederland. De kerk is een stukje Nederland.

Nu zullen de meeste mensen wel denken heb je weer zo'n gelovige trut... Toevallig ben ik helemaal niet gelovig. Maar van de mensen van de kerk heb ik geen last. Die houden hun geloof in de kerk of thuis en gaan niet op straat roepen dat mensen die niet in Allah geloven slecht zijn.

 

Zo dat ben ik maar mooi even kwijt