POLITIEAGENT TOT MAX 62 JAAR

Jos Debets

/ #21 De keiharde realiteit: we worden gewoon genegeerd !

2018-06-13 20:19

@Dolf: dank voor je weer feilloze analyse en de (zoveelste) poging om 'de vlam in de pijp' te krijgen.

Ik heb al een tijd geleden gezocht op de officiële site van de Tweede Kamer, om te zien hoe het ervoor staat met de behandeling van ons ingediende burgerinitiatief. Jammer genoeg kan ik hier geen bijlage plakken, maar er staat een uitvoerig antwoord op vragen van de indieners.

Zoek daarom zelf maar even via de link 

https://www.tweedekamer.nl/

en tik in het zoekvak deze 2 woorden in: burgerinitiatief politiepensioen

De treffer bevat de bewuste brief; lees en huiver en: constateer samen met mij dat het kennelijk maar één politieke partij écht boeit hoe de vlag er voor ons bij hangt. Sorry VVD- en CDA- en D66-stemmers, maar het is de SP die consequent een lans voor ons breekt.

Verder is het droevig nieuws dat we daar kunnen lezen; alles wat enigszins in ons voordeel werkt wordt weggestemd, getraineerd en opgeborgen in diepe lades van donkere kasten.

Pikken we dat nog langer ? Constant die meewarige blikken van beleidmakers in camera's met opmerkingen over 'hun' politie die het toch o zo goed doet ? Maar vervolgens geen boter bij de vis...

 

@Ben (#16): jouw punt 6 (overtredingen ATW) zijn wél een bron van zorg voor Grapperhaus en ons aller Erik Akerboom. Dermate zelfs dat ze zomaar durven voorstellen om wetswijzigingen door te voeren, in die zin dat alle beperkingen worden opgeheven en ze ons ongestraft bijna 24/7 kunnen laten draaien.

En tenslotte mensen: ik ben vakbondsman. Er worden her en der soms terechte kritische opmerkingen gemaakt. Vaak echter ook uit het verband of het historisch perspectief getrokken zaken.
De 4 vakbonden hebben in elk geval goed geluisterd naar hun achterban en gelet op deze zware onderhandelingen de handen in 1 geslagen. Eensgezind, eendrachtig en gesteund door alle leden EN NIET-LEDEN is het tij nog te keren. Maar dat vraagt wél een gesloten formatie, die niet wordt verzwakt door allerlei 'boe-geroep' en gediscussieer vanuit de eigen gelederen.

Als jullie begrijpen wat ik bedoel... 

Kom op mensen, schei uit met kissebissen en geef massaal gehoor aan de a.s. oproepen van de bonden. Het is onze enige kans op suc6 !




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...