De Zelfstandigenaftrek Moet Blijven

Quoted post

Stella

#56 Laffe losers in Den Haag

2013-08-09 10:29

De crisis is mooi afgewenteld op ZZP-ers. Alle risico's, geen sociale of andere verzekeringen vanwege de onbetaalbaarheid daarvan, laat staan pensioen.

VVD en PvdA voor (sociaal) ondernemerschap. Sure. Wie gelooft dat nog. Failliete banken, multinationals en woningcorporaties overeind houden met andermans geld. Dat wel. Terwijl hun maatschappelijke waarde steeds minder wordt en de banen inmiddels naar het buitenland zijn verhuisd.

Sociaal ondernemerschap genoeg in dit land van kleine partijen. ZZP-ers die kunnen helpen om de rotzooi op te lossen. Maar de "rechthebbenden" hebben nog nooit van ondernemerschap gehoord. Rekeningen doorschuiven, dat wel.

Laat dit kabinet monopolistische sectoren zoals Zorg, Energie, Huisvesting en (semi) overheden eens een keer echt aanpakken. Door hun marktbescherming betaalt de modale Nederlander steeds meer voor een steeds slechter product. Zwaar vervet elkaar bezig houden waardoor bijvoorbeeld bij een gezin met Bijzondere Bijstand 95% van het geld opgaat aan ambtelijke organisaties...

De tweedeling in het land neemt door Haagse lafheid alleen maar toe. Tijd om te emigreren.

Reacties

Danny A

#871 Re: Laffe losers in Den Haag

2013-09-03 13:55:32

#56: Stella - Laffe losers in Den Haag 

 Heel mooi geschreven Stella, helemaal mee eens.