Ik steun Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina (SRP)

Quoted post

Vrede

#12 Duizenden doden

2015-01-16 15:06

elke dag vallen er duizenden doden in deze wereld. Neem de Boko Haram afgelopen weekend - 2000 - mensen Christen die zijn afgemaakt - waarom wegens hun geloof. Wanneer komt er een demonstratie voor de Christenen? In het midden-oosten slacht de IS dagelijks mensen, verkracht en mishandeld - wanneer gaan jullie de straat op tegen dit geweld? Oh ja - dan doen jullie niet want hier hebben de Israelische mensen niets mee te maken - en die moet je hebben...Antisemieten zijn jullie. 

Reacties


Gast

#14 Re: Duizenden doden

2015-01-18 17:07:19

#12: Vrede - Duizenden doden 

 Dit is tevens een demonstratie voor de 1000e christelijke Palestijnen (ja die bestaan ook, ja). Ik zou zeggen, begin een petitie en zet je in voor die andere problemen, in plaats mensen anti-semiet te noemen. Ja er zijn vele groepen die steun verdienen, wat niemand hier onkent overigens. Dat neemt niet weg dat Palestijnen dit nodig hebben. Besteedt je tijd nuttig svp inplaats deze rare opmerkingen te plaatsen. Dank. 

Thomas Hofland
De auteur van deze petitie

#53 Re: Duizenden doden

2015-01-20 10:18:54

#12: Vrede - Duizenden doden 

 We roepen graag op voor een demonstratie tegen al dit geweld. Wij focussen ons echter op de Israëlische apartheid zoals dat ook werd gedaan met Zuid-Afrika tijdens de apartheid daar. Net als toen is het een drogrede om te zeggen dat onze actie niet-legitiem is omdat we niet ook (!) ander onrecht bestrijden. Je geeft hierme ook indirect toe dat we tegen Israëlisch onrecht strijden en we zien dat als een compliment. Dank daarvoor.