NEE tegen 600 asielzoekers in Kasteel Bijstervelt te Oirschot

Quoted post


Gast

#203

2015-03-31 20:17

De oorzaak van de asielzoeker ligt ver buiten onze grenzen (?).Die zijn wij niet in staat op te lossen. De problemen daar worden vrij in ons land toegelaten. Geen enkele controle over de status van de asielzoeker.Is het een terrorist? Is het een crimineel?

Van een democratisch besluit is geen sprake. Het monumentale pand wordt zonder pardon bloot gesteld aan gedragingen waarvoor geen woorden te vinden zijn. In korte tijd is het voor de sloop bestemd. De directe omgeving, nee in een ruime straal rondom dit gebouw zal de veiligheid in het geding komen.

Ook het vandalisme zal in het centrum van Oirschot toenemen.

De politie kan deze taak niet aan. De lasten worden bij de burger en ondernemers gelegd.Denk alleen maar aan winkeldiefstal. Zo veel asiel zoekers opvangen kan niet op deze manier. In een gemeenschap zo groot als Oirschot is dit aantal mega groot. De drugsverslaafden werden ook buiten Oirschot op ontwenningskuur opgevangen. Eerst ver buiten Oirschot plaatsen en onderzoeken of er criminelen bij zitten. De overheid heeft niet de middelen om onze burgers de veiligheid te bieden.

Ook zullen de eeuwen oude bomen van kasteel Bijsterveld niet ongeschonden blijven als er 600 asielzoekers komen picknicken en barbecueën in de voortuin van het klooster.

Natuurlijk is een asielzoeker niet per definitie een vandaal, maar door vertrapping van de grond en boomwortels is het kwaad al snel geschiedt. De bomen zijn trouwens de oudste van Brabant en dus cultureel monumentaal erfgoed.

Voor foto's van de betreffende bomen uit ca. 1725 ,zie: http://www.panoramio.com/photo/38788370

http://www.panoramio.com/photo/38734036

http://www.panoramio.com/photo/38734048

 

 

Reacties


Gast

#217 Re: dat mensen hulp nodig hebben a la...maar zovelen op zon klein oppervlak ik vragen om probleem

2015-04-01 09:06:48