geen AZC in Geldermalsen

Quoted post


Gast

#73 Re: Re:

2015-12-12 00:20

#69: - Re:  

 in theorie zou je gelijk hebben. Vluchtelingen helpen is goed. Maar wanneer gaan idioten zoals jij nou eens inzien dat het hier helemaal niet om vluchtelingen gaat? Deze ''vluchtelingen'' zijn door meerdere VEILIGE Europe landen gereist om hier te komen. Waarom niet in het veilige Turkije gebleven? ZE KOMEN HIER VOOR HET GRATIS GELD! En dan heb je ook nog de ISIS honden ertussen die hier komen voor aanslagen. WEGKIJKER!

Reacties


Gast

#759 Re: Re: Re:

2015-12-14 22:42:00

#73: - Re: Re:  

 Wanneer gaan randdebielen als jij nu eens inzien dat je raaskalt als een kip zonder kop?

Er is nog geen enkele aanslag gepleegd door een asielzoeker. Niet hier, niet elders. Nee, ook niet in Parijs, want dat waren Fransen en Belgen, geen asielzoekers. En als die zouden komen om hier aanslagen te plegen, zoals jij beweert, wordt het dan niet langzaamaan tijd dat ze dat eens gaan doen? Ze zijn al met z'n 60 duizend en hebben nog steeds niets gedaan. Waarop wachen ze nog?!?

De wegkijkers zijn de mensen die zonder enige kennis van zaken, zonder enige interesse zelfs, domweg maar wat roepen. Want dat zijn degenen die niet willen zien dat mensen letterlijk creperen, bij de bosjes sterven daar, onderweg, hier. Dat, beste randdebiel, is WEGKIJKEN!

Waarom zouden die mensen moeten komen voor het "gratis geld"? Zijn de uitkeringen hier dan zo geweldig dat men daar duizenden kilometers voor reist, deels te voet? Met dat "gratis geld" moeten die asielzoekers zich wel hier in Nederland redden, ja? Jij weet toch wat een euro hier waard is, zelfs een gratis euro? Moeten er niet al genoeg Nederlanders met een uitkering naar de voedselbank? Met datzelfde geweldige "gratis geld"? Hoe kun je dan zo OERSTOM lullen? KIP ZONDER KOP!