Petitie tegen wetsvoorstel 'verwarde personen' Edith Schippers

Quoted post


Gast

#141

2016-07-11 16:43

Daar dit een zeer belachelijk plan is. Klinische zorg bezuinigen we weg, ambulante zorg is verre van voldoende ! Je zou maar een ontregelde diabeet zijn of een oudere met een fikse blaasontsteking en wieberen. En waar laten we al deze mensen , is er dan ineen wel plaats voor een dementerende of een psychiatrisch patient ? Laat mevrouw Schippers zelf 3 dagen in vrijheidsbeperking nog maar eens grondig over deze rare noodgreep nadenken!! Zorg zeker voor deze doelgroepen is weg bezuinigd en dan is dit de oplossing ??? Zorg voor de doelgroepen moet maatwerk zijn en dat is met de marktwerking ver te zoeken.
De familie , die het vaak maar moet zien op te lossen , is in sommige gevallen de wanhoop nabij. Politie die voor oppasser spelen en leuren met patienten .... En dan denkt men het met 3 dagen op te lossen? Is er dan ineen wel plaats voor een dementerenden of psychiatrisch patient en gaan we maatwerk leveren ?? Of een rare noodgreep want zouden de gevolgen van alle bezuinigingen en 10 jaar marktwerking toch een tikkie verkeerd zijn uitgevallen ?? Rare noodsprong , 3 dagen vrijheidsbeperking en dan ook nog medicatie toedienen...... Een zeer bezorgd familielid van beide doelgroepen.

Reacties

Autist

#220 Re:

2016-07-12 09:44:31

#141: -  

 de zwakkeren zijn het gemakkelijkst om eerst uit de weg te ruimen, depopulatie !!! en ja ik ben er tegen !! welkom terug in de jaren 30-45