Stop de vete onder de V-partijen!

Quoted post

BOVELE Jean Pierre

#20 VLAMINGEN LEER LEZEN EN UIT UW OGEN KIJKEN of je laat je nog naaien door Di Rupo ook !!!

2012-04-22 20:31

Mensen aub. de tweestrijd waartegen we pleiten barst weeral los !
Over een Belgisch vlaggetje !
Denk toch eens na en leer lezen !!! men vraagt van de opstart uit eventueel het NEDERLANDSE vlaggetje te laten staan ! en schrijf bv. Gemeente, Vlaanderen
Zien sommige mensen dan niet dat dit eigen is aan de site en dat dit niet kan veranderd worden ?!?!
Niet voor niets dat velen zich laten bedriegen bij de verkiezingen door de media en de regimepers !

Reacties

Thor Wodan

#27 Re: VLAMINGEN LEER LEZEN EN UIT UW OGEN KIJKEN of je laat je nog naaien door Di Rupo ook !!!

2012-04-22 22:07:31

#20: BOVELE Jean Pierre - VLAMINGEN LEER LEZEN EN UIT UW OGEN KIJKEN of je laat je nog naaien door Di Rupo ook !!!


Beste,

je spreekt wel heel vlug over "tweestrijd" !  Alsof het al een tweestrijd is om je gedacht over een aangekondigde schoonheidsfout kenbaar te maken.  Als dat zo is, dan staan we inderdaad voor een quasi onmogelijke opdracht met de  V-partijen.

En… verwijt a.u.b. een andere Vlaming niet te vlug dat hij moet leren lezen… rustig man!  We hebben het wel degelijk gelezen, het was overduidelijk, maar dat wil nog niet zeggen dat we met een Nederlandse vlag dienen akkoord te gaan hé.

Een  leeuwenvlag is in deze het enige nationaal symbool van de staat waarover het gaat !  Een Belgische vlag en een Nederlandse vlag hebben met dit thema van V-partijen en Vlaamse onafhankelijkheid niets, maar dan ook niets gemeen.  Laat dan toch gewoon heel de symboliek van landen en vlaggen op de site weg, schrap het "verplicht" in te vullen veld "Land" of maak er een "niet verplicht" in te vullen veld van en er hoeft geen woord over gerept te worden, of werk met een andere site die wel een leeuwenvlag voorziet.  Er zijn keuzemogelijkheden in overvloed om heel deze problematiek te vermijden.

Met deze beschouw ik dit incident over een schoonheidsfout afgesloten in de hoop begrip te kunnen opbrengen voor elkaars standpunt zonder onmiddellijk het zwaarwichtige woord "tweestrijd" en een resem verwijten te moeten hanteren.

Vlaanderen houzee !