Geen particulier vuurwerk meer!

Quoted post


Gast

#51

2012-06-16 17:33

Kalmeerpilletjes hielpen zelf niet bij onze hond tijdens het vuurwerk op oudejaarsavond, we zaten precies in een oorlogsbombardement! Veel geluk met deze petitie!

Reacties


Gast

#52 Re:

2012-06-16 18:40:05

#51: -

Vertel ons wat, we weten er alles van. Maar met begrip alleen ben je geen stap vooruit. Ik doe wat ik kan, met deze petitie. Ik wil echt dat mens en dier niet meer geterroriseerd worden door deze oorlogsgeluiden…

Als je graag een papieren versie van de petitie hebt voor bij de dierenwinkel of dierenarts in je buurt, stuur me dan gerust een mailtje!

Bedankt voor je reactie.

Frank

frank.pollet(at)gmail.com

 

naddev

#63 Re: Geen Vuurwerk

2012-06-17 21:25:29

#51: -

Kan er in komen ..Twee jaar geleden met jaarwisseling heb ik zelf mijn buur verboden nog verder vuurwerk af te steken Die lieten dat doen door hun kinderen, wij wonen in een bebouwde kom.. met auto's .Ze gaf geen gevolg tot er een paar auto's moesten stoppen en een andere persoon hen aansprak...Dit jaar is er niets geweest, gelukkig ,wij zitten allemaal met schrik, dat is geen klein vuurwerk maar wel iets voor op pleinen af te laten... Daarbij is het gevolg tot doofheid een grote kans, Het zijn maar amateurs die het een speelgoedje vinden...Ik kom allang op daarvoor !