Petitie tegen wetsvoorstel 'verwarde personen' Edith Schippers

Archibal

#751

2016-10-31 23:28

Het big-brother syndroom word werkelijkheid door aanname van dit voorstel.


Gast

#752

2016-11-01 06:51

Lijkt me logisch toch, waar moet dit heen??

Gast

#753

2016-11-02 08:32

Onze individuele vrijheid wordt steeds meer ingeperkt
Dr ir JP Blankert M.A.

#754 'Ter observatie' is onzin omdat je iemand a) uit zijn natuurlijke habitat haalt en b) enorme stress

2017-02-06 05:29

'Ter observatie' is onzin omdat je iemand a) uit zijn natuurlijke habitat haalt en b) enorme stress

Door iemand onverwacht uit zijn natuurlijke habitat te halen zie je niet zijn normale gedrag, maar het gedrag van een wanhopige die niet zijn verplichtingen kan nakomen, richting werk, partner, kinderen, huisdieren en nog veel meer mensen waar die verantwoordelijk voor is

Dat geeft enorme stress

Overigens is Minister Schippers, zoals de meeste altijd binnen een week door Rutte bij elkaar geharkte Ministers, zelf verward. Er onzeker over de juiste lipstick, haar jurkjes, hoe ze overkomt....en moet je haar verwarde haar eens zien!!

Ze heeft in haar Ministerschap verder alle problemen links laten liggen, wangedrag van bedrijfsartsen die vallen onder HAAR BIG en Min VWS weigert ze totaal aan te pakken (zie correspondentie met Stichting Burnout), ze gooit alles over de muur naar andere Ministers.

Ik ken haar uit woonplaats Baarn. Een verschrikkelijke vrouw, altijd uit op haar image, haar overkomen, planloos en zonder kennis van zaken.

Hetty E Vinke

#755

2017-07-08 21:33

Deze maatregelen hadden we in de middeleeuwen en die zijn toen met zwaarwegende zeer gegronde argumenten afgeschaft. Gelden deze argumenten nu ineens niet meer ? Het kan toch niet de bedoeling zijn weer terug te gaan naar de middeleeuwen ?

El Puerco arcierro

#756

2017-07-11 11:41

Dit wetsvoorstel dort denken aan hoe in de voormalige USSR onder Stalin en diens opvolgers criminele pervertering van psychiatrie werd gebruikt voor het kaltstellen van dissidenten: na creatieve mishandeling met allerlei medicamenten, electro-shocks, het beruchte spanlaken en alles dat de folteraars verder maar inviel om te proberen kon het slachtoffer tijdens het showproces aan de wereld getoond worden als echt geschuffeld en vervolgens verscheept worden naar de gulag never to be heard from again. We zagen het al aankomen dat de eussr zich allengs ontwikkelde tot een misdadige totalitairre dictatuur de Britten zijn nog net  op tijd ontsnapt.