geen AZC in Geldermalsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie geen AZC in Geldermalsen.


Gast

#1026

2015-12-16 21:12

En weer heeft extreemrechts Nederland laten zien wat haar ware gezicht is: rotzooi, rellen, bedreigingen, het anderswillende mensen onmogelijk maken. Is dit wat extreemrecfhts onder democratie verstaat: dat HUN wil wordt doorgedreven? Ten koste van alles en iedereen? Is dit de vrijheid van meningsuiting volgens extreemrechts: alleen HUN mening mag gehoord worden?

Heeft nu iedereen gezien waarvoor wij werkeljk bang moeten zijn? Waar de echte terroristen zitten? Wie werkelijk alles afbreekt dat ooit is opgevouwd in dit land? Wie onze normen en waarden te grabbel gooien? Wie onze cultuur vernietigd? Trek lering uit de wantoestanden van vanavond, zou ik zeggen!

NOOIT MEER RUIMTE VOOR FASCISTEN IN DIT LAND!


Gast

#1027

2015-12-16 21:25

Allemaal krapuul van buiten de gemeente. We waren gewaarschuwd dat de VNU, AZC-Alert, PVV en ander ultrarechts gajes zich ermee zou gaan bemoeien zoals ze dat overal in het land proberen te doen. Nou, dat hebben we geweten. Moeten we zeventig jaar na dato alweer buigen voor die nazi's?


Gast

#1028 Re:

2015-12-16 21:34

#1027: -  

 

 

 

NOOIT!

 

 


Gast

#1029

2015-12-16 22:32

Als dit het verzet is waartoe Wilders oproep, dan is hij vriendelijk bedankt. Komt hij ook de schade betalen of mogen we dat weer zelf opsoppen?


Gast

#1030

2015-12-16 23:55

Wildersverzet komt naar Geldermalsen toe

Terwijl in de Tweede Kamer VVD-types parlementaire mores geleerd krijgen is er het Wildersverzet in Geldermalsen, waar een gemeenteraadszitting belaagd en afgebroken is door een Wildersmeute. Omdat er een asielzoekerscentrum zou komen. Op sommige opnamen zijn duidelijk schoten te horen.

 

Het einde van de democratie.


Gast

#1031

2015-12-16 23:58

Vluchtelingenhaters saboteren volksvergadering

Raadszaal Geldermalsen ontruimd na bestorming door tegenstanders azc, politie bekogeld met vuurwerk, ME voert charges uit

Veel inwoners van #Geldermalsen hebben zich verzameld voor het gemeentehuis waar zo de raadsvergadering begint. #AZC pic.twitter.com/nq9fS2xsbT

— Britt Lap (-at-BrittHVNL) December 16, 2015

Opnieuw is een inspraakavond over een asielzoekerscentrum compleet uit de hand gelopen door gewelddadigheden van 'bezorgde burgers'. In Geldermalsen moest de raadszaal woensdagavond ontruimd worden, nadat tientallen relschoppers de hekken buiten het stadhuis omverwierpen en het gebouw bestormden. De politie die probeert te voorkomen dat betogers het gebouw binnendringen wordt met vuurwerk bekogeld en heeft waarschuwingsschoten gelost.

De NOS schrijft: 

"Het is verschrikkelijk dat we hier onder politiebescherming moeten vergaderen", zei burgemeester Miranda de Vries, toen de kruitdampen van het vuurwerk in de raadszaal te ruiken waren. Kort daarna werd de raadszaal ontruimd.


Gast

#1032

2015-12-16 23:59

En zie daar: het demasqué van de nepdemocraten. 
Met sloophamers waarop "vrijheid" staat geschreven beuken ze krijsend ons moeizaam opgebouwde democratische huis aan barrels.
Ben benieuwd of er genoeg lef onder de echte democraten is om deze Henk Hooligans en Bling Blingrids eens ongenadig kennis te laten maken met de keiharde straffen waar ditzelfde canaille voortdurend om gilt.

Minder, minder pvv terreur.


Gast

#1033

2015-12-17 00:02

Keer op keer verstoort dat rechtse tuig, die vreemdelingenhaters een normale democratische vergadering waarin zowel voor als tegenstanders hun zegje kunnen doen. Het is duidelijk waar je bang voor moet zijn en dat zijn niet de vluchtelingen.............

Ik hoop dat al die relschoppers zijn opgepakt en voor een flinke tijd achter slot en grendel verdwijnen. Hufters.

Gmalsen

#1034

2015-12-17 07:44

Hi Miranda,

Wat een verschrikkelijke avond !
Ik ben verdrietig, in-en-in verdrietig.

...

De gemeente, de burgemeester, jij dus, heeft/hebt dit zo ontzettend slecht aangepakt.

Dit móest natuurlijk wel uit de hand lopen.

Miranda, dit lijkt bijna uitlokking ! (Was het dat? Was het je bedoeling ?)

200 mensen binnen (uitgekozen door jou?) , en meer dan 2000 mensen buiten die níet geïnformeerd worden en niks mogen zeggen.

Daarnaast dan vervolgens in het begin van de avond veel te weinig politie, en geen zicht/toezicht op de oproerkraaiers.
(Van de 25 aanwezige agenten, kheb t aantal nagevraagd, stonden er 10 jou vluchtweg vanaf t begin te bewaken... Maar goed, dat weet je... T was jou plan, daar ben jij verantwoordelijk voor)

Serieus Miranda?
Was dit je bedoeling ?

Dat dit mis zou gaan? Deze avond?

Zodat wij nu slecht afgeschilderd worden?

Zodat jij nu op twitter kan zeggen dat je in en in verdrietig bent ?

Zodat de buitenwereld je zielig vind ? (Ik zag je tweet... Je bent verdrietig...kom op; dat zegt je niet als je de 'baas' en verantwoordelijk bent! Je PR manager is zeker op vakantie ?)

Wat was hier de bedoeling van?

Dit heeft iedereen aan kunnen zien komen. Dit zou mis gaan.

Dit had je goed moeten regelen ! (Je hebt er natuurlijk afgelopen week een enorm zootje van gemaakt, maar t minste wat je had kunnen/moeten doen, was deze avond in goede banen leiden, die ook recht deed aan het gevoel en de mening van ons, de inwoners van Geldermalsen)

Bijvoorbeeld ; Een hele grote veilinghal met verwarming en stoelen voor de bewoners (of andere locaties die aangeboden werden door ondernemers) , meerdere inspraak-avonden, zodat heel veel mensen iets konden zeggen en konden horen, en democratische besluitvorming in een normale termijn.
Iedere studie wijst uit dat je dan mensen heel rustig houdt, lekker bakkie koffie erbij en iedereen brengt graag een avondje luisterend door, en geven rustig hun mening.

Daarbij had je dan wél iedereen kunnen 'screenen' (zoals jullie in AZC termen zeggen) en had je alleen inwoners van Geldermalsen binnen gehad (en geen voetbal hooligans, zoals nu het geval was)

Dit voorbeeld is op meerdere andere locaties ook gedaan.

En zo hóórt het toch !

En op die plekken is het vervolgens perfect verlopen, met respect voor inwoners en zelfs voor een burgemeester.

Nu leek het er overigens daarnaast nog op dat de mensen die wél binnen waren zéér zorgvuldig waren uitgekozen/gescreend op hun mening (ineens waren de uitgekozen mensen binnen voor een groot deel vóór... Deze week zagen we al dat mensen die tegen waren niet werden toegelaten en de mensen die vóór waren, zelfs persoonlijk werden uitgenodigd per mail door de griffie).

Miranda, je had het al verprutst, door de rare ondemocratische manier van 'doorduwen', (ff snel, ff tussendoor)

Maar nu Miranda, heb je echt alle geloofwaardigheid verloren.

En het enige wat je nu nog kan ... Is van je af 'slaan' (mini tikjes) door te zeggen dat jij 'teleurgesteld' bent , dat jij 'verdrietig' bent .

Miranda, je bent te ver gegaan.
Je hebt je vingers gebrand,
je hebt gigantische inschattingsfouten gemaakt .

Je hebt je inwoners in de kou gezet.

Vanavond weer, letterlijk.

Je hebt ons blootgesteld aan geweld!

Door ons buiten te laten staan met mensen die ramen ingooien , vuurwerk gooien, en meer.

Daar heb jij ons tussen laten staan.

Miranda ... Wij dus ! Je inwoners. Je hebt ons laten zitten.

Miranda ... Je zegt dat je verdrietig bent.

Miranda ... Je zou je moeten schamen !

Wat denk je dat wÍj zijn.
Daar ga je alwéér aan voorbij.
Wij zijn verdrietig en voelen ons bedrogen.

Was getekend ,
Een in-en-in verdrietige inwoner van Geldermalsen


Gast

#1035 Re:

2015-12-17 09:52

#1034: Gmalsen -  

 Zul je ooit één keer in je leven schuld daar neerleggen waar die hoort te liggen? Of schop je liever tegen de overheid aan? Lafaard! Het is niet de burgemeester die rotzooi getrapt heeft, maar het krapuul dat meent dat iedereen naar hun pijpen moet dansen. Spreek die aan als je je "verdrietig" voelt, maar niet de slachtoffers van dat krapuul.


Gast

#1036 Re:

2015-12-17 10:28

#1034: Gmalsen -  

 Wat een idiotie! Ongeacht of de burgemeester wel of niet voldoende was voorbereid op wat zou gaan komen, ER IS GEEN ENKEL EXCUUS VOOR WIE DAN OOK OM ZICH ALS BEESTEN TE GEDRAGEN!!!

En als jij die hufters dan ook nog gaat verdedigen en de burgemeester de schuld gaat geven, dan kan het niet anders dan dat jij er ook een van bent. Vieze smeerlap!

ZegNee

#1037

2015-12-17 10:36

Mevrouw de Vries, laten we even terug gaan in de tijd. zo'n 14uur geleden heeft u de volgende tweet de wereld in geholpen: "Iedereen uit de raadszaal is veilig. En dan zeggen mensen bang zijn voor asielzoekers. Ben in en in verdrietig".

Was u PR medewerker op vakantie? Of bent u net zo kortzichtig als de mensen die gisteravond onze(!) bijeenkomst hebben verstoord met deze belachelijke rellen?

Van de honderden mensen die op zijn komen dagen waren er maar 2 tot 3% van op oorlo...gspad. En u had dit ingecalculeerd; de ME was immers al aanwezig in het dorp. Tevens had de politie uw vluchtroute al vanaf het eerste moment bewaakt en vrijgehouden. En maar te zwijgen over de glimlach die u perongeluk niet kon verbergen bij het toespreken van de raadsleden. Mocht u zich dat moment niet herrinderen heb ik als nog even een screenshot bijgesloten van dat moment.

U gaat dus even uw doel voorbij met deze tweet. Er stonden desondanks uw smerige tactiek honderden mensen buiten hun on-vreden te tonen in alle rust. Waarom de focus op het slechte van deze avond? Waarom laat u uw burgers niet zien dat ze niets voor niets hebben moeten rennen voor de ME?

Terwijl u aan de koffie zat in het politie bureau moesten ouderen rennen voor hun leven. Mensen moesten overeind geholpen worden omdat de ME het niet onder controle kon krijgen en mensen begon op te drijven. Niet gebeurd? Wederom verwijs ik u naar een screenshot waarop u duidelijk kan zien dat de eerste 3 rijen volledig gevuld worden door mensen die geen problemen willen en de ME letterlijk ook niets doet. Maar toch moest uw politie zo nodig door duwen en pushen.

Deze mensen waren niet agressief tegen over de politie en of raadsleden. Nee deze mensen stonden met samen geknepen billen te wachten op duidelijkheid en stonden met zijn alle te hopen dat uw plannen de prullenbak in gingen!!

Was u opzoek naar nog meer tegenstand? Dan is dat bij deze gelukt kan ik u vertellen.

Mocht u het dialoog aan willen gaan met de burgers buiten uw raadszaal, sta ik graag vooraan in de rij om u een mooie set met feiten te presenteren.

Long story short; de weg die u nu inslaat zal u weinig goeds brengen. Volg u burgers en u zult dingen bereiken.

Met vriendelijke groet,
ZegNeeTegenAZC


Gast

#1038

2015-12-17 10:37

Wie zich beroept op het democratische recht om gehoord te worden, maar burgemeester en raadsleden met de dood bedreigd als ze anders zouden stemmen dan jij wilt, die heeft zichzelf daarmee elk recht ontnomen. Democratie geldt voor iedereen, vrijheid van meningsuiting geldt voor iedereen. Niemand dient zich te plooien naar de wil van de enkeling.

Artikel 1 van de Grondwet:

"Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."

Als je geen democratie wil, vertrek dan; dit land is niet voor jou. Wij staan pal voor onze verworvenheden, onze normen en waarden en zullen niet buigen voor jullie tirannie.


Gast

#1039 Re:

2015-12-17 10:39

#1037: ZegNee -  

 Die "feiten" heb je al laten zien: intimidatie, bedreiging, vandalisme, fascisme.


Gast

#1040 Re:

2015-12-17 11:23

#1037: ZegNee -  

 Leer een keer Nederlands schrijven. Het is je moerstaal verdorie!

ANTI AZC

#1041

2015-12-17 12:27

Ben trots op de inwoners van Geldermalsen die gisteravond bij het gemeentehuis waren. Het zal die linkse rakkers nu toch wel duidelijk zijn dat we het niet willen Miranda kan beter ook opzouten


Gast

#1042 Re:

2015-12-17 12:33

#1041: ANTI AZC -  

 En waarom zou ieder ander mens zich moeten plooien naar de wensen van een paar raddraaiers? Of je het nu leuk vindt of niet, maar Nederland is nog steeds een democratie en jullie bepalen dus niet wat er gaat gebeuren. Dat zal nog altijd op democratische wijze gaan en niet met bruut geweld.

Als je die weg wilt kiezen, wat maakt jou dan anders dan de IS die precies hetzelfde doet? Sluit je daar dan bij aan, als je zo graag jouw zielige willetje gewelddadig wilt opdringen aan anderen.


Gast

#1043 Re:

2015-12-17 12:56

#1041: ANTI AZC -  

 Linkse rakkers? Er zijn ook mensen die overtuigd rechts stemmen en toch het besef hebben van hun humane plicht. En verreweg de meeste rechtse mensen keuren jullie gewelddadige acties ten zeerste af. Zo gaan wij hier niet elkaar om. Als je overtuigd bent gelijk te hebben, dan presenteer je je argumenten. Stenen, vuisten en vuurwerk zijn geen argumenten.


Gast

#1044 AMEN!

2015-12-17 13:01

De bedreiging voor onze democratie

Han van der Horst: Wilders is verantwoordelijk voor het geweld in Geldermalsen

"Wij stellen onszelf nu de vraag wat er in Nederland aan de hand is dat een politieke discussie leidt tot deze agressie," zegt de gemeente Geldermalsen. Tegenstanders van een asielzoekerscentrum vielen het gemeentehuis met geweld en vuurwerkbommen aan. De ME loste schoten om de razende horde tot bedaren te brengen.

Het antwoord op de vraag van de gemeente ligt voor de hand: Nederland kent vandaag de dag een politieke beweging, die met geweld en intimidatie haar zin doordrijft. In Steenbergen is die erin geslaagd om de lokale politiek haar wil op te leggen. Het ziet er naar uit dat dit in Geldermalsen ook wel zal lukken. De vergadering over de komst van het asielzoekerscentrum werd vanwege de rellen gestaakt. Dat is de eerste stap. Het wordt nu overgenomen door allerlei zalvende types die zeggen dat door de gemeenteraad de democratie geweld is aangedaan. Ondertussen gaan ongetwijfeld de individuele bedreigingen door. 

Leider
De leider van deze politieke beweging, die met geweld en intimidatie zijn zin doordrijft, heet Geert Wilders. Hij heeft met zijn oproep tot verzet en zijn "minder, minder, minder"-uitspraak het tuig in Geldermalsen en Steenbergen geïnspireerd. Hij zal ongetwijfeld zijn afkeer van geweld belijden maar dat is allemaal taqiyya, een leugen om de ongelovigen in zijn dwaalleer van haat en afgrenzing een rad voor ogen te draaien. 

Wij weten dat Geert Wilders lak heeft aan democratie. Anders had hij wel een politieke partij met democratische structuren opgericht en geen beweging volgens het model van het leidersbeginsel. Kandidaat-Kamerleden van de PVV worden niet door de leden gekozen maar door de chef zelf aangewezen nadat zij van voldoende haat jegens de islam hebben blijk gegeven. Dat Vrijheid in de partijnaam is net zo goed een vorm van taqiyya.  Partij en ideologie van Geert Wilders hebben niets met vrijheid te maken. Wat dat betreft doet hij denken aan '1984' van George Orwell. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat Geert Wilders Nederland anders zal regeren dan hij nu al doet met zijn partij.

Laf
Je zou het lafheid kunnen noemen dat Wilders zijn geblondeerde haar niet laat besmetten door de kruitdamp van de vuurwerkbommen die zijn aanhang werpt om de democratische besluitvorming te frustreren. Dat is het niet. Het is een beproefde tactiek die door wel meer vijanden van de democratie wordt toegepast. Geef geen concrete opdrachten die tot jou zijn terug te leiden. Creëer een sfeer die je aanhangers tot actie brengen. Stel vast dat een bepaalde toestand of een bepaald besluit niet te dulden valt. Roep op tot verzet. Houd het een beetje vaag waaruit dat verzet moet bestaan. Doe er wel militante uitspraken over. Als het verzet dan kómt, was je net als Pontius Pilatus je handen in onschuld. Je hebt het wel over het negeren van de volkswil. Er zijn genoeg fanatici die je graag tegemoet werken als er weer eens een gemeentehuis moet worden bestormd.

Volksmenner
Elke vuurwerkbom, in Geldermalsen geworpen, is geïnspireerd door Geert Wilders. Het is zijn voorhoede die het gemeentehuis bestormde. Hij mag die verantwoordelijkheid niet ontlopen. En dat geldt net zo goed voor zijn aanhang, die nu overal in het land aan stamtafels en op twitter bij hoog en laag beweert geweld af te keuren maar dat de politiek het er wel naar gemaakt heeft. Zij helpen ijverig mee aan het klimaat van geweld en intimidatie. Zij zijn goede leerlingen van de Leider. Ze zijn geen haar beter, rancuneus volk dat zich door de overheid aan alle kanten laat ringeloren, dat zich zonder zichtbaar protest zorg en sociale zekerheid laat afpakken maar wél massaal op de been komt als de gevreesde ánder zich op het industrieterrein dreigt te vestigen. Dan wel. 

Wilders en zijn aanhang zijn een rechtstreekse bedreiging voor de democratie. Dat deze volksmenner bij herhaling wordt gekozen tot politicus van het jaar, maakt de situatie alleen maar gevaarlijker. 


Gast

#1045

2015-12-17 13:05

 

 

De overeenkomst tussen IS en extreemrechts wordt steeds duidelijker!

 

 


Gast

#1046

2015-12-17 13:07

Sjoemeldemocratie

 

De democratische rechtsstaat heeft het zwaar te verduren. In het dorp Geldermalsen liep een demonstratie van 1.500 mensen tegen de komst van een asielzoekerscentrum uit de hand. Men voelt zich overvallen door plannen van de gemeente opvang voor 1.500 asielzoekers te creëren. Er was door de gemeenteraad een vergadering belegd waar 60 mensen hun woordje konden doen. Het stadhuis was afgezet, de (vrije) pers mocht niet naar binnen. Volgens de gemeente was dit om meer ruimte te creëren voor burgers. De woordvoerder van de gemeente werd op Twitter geciteerd met “de landelijke pers interesseert ons helemaal niks.” Twee agenten raakten licht gewond, er werden viertien personen gearresteerd. De relschoppers kwamen volgens geruchten van buiten Geldermalsen.

De hekken werden omvergeduwd, er werd met stenen, bierflessen en vuurwerk naar de politie en het gemeentehuis gegooid, de politie loste waarschuwingsschoten. Alhoewel de verkoop en het afsteken van zwaar vuurwerk is verboden werd de vergadering begeleid met voortdurende knallen. Uiteindelijk werd het gemeentehuis ontruimd en hing er rook in de vergaderzaal. De rellen werden toegejuicht door tegenstanders van de democratische rechtsstaat. Als men niet wil luisteren naar relschoppers dan moet men het maar voelen, zo is de strekking. Blijkbaar is het volgens hen zo dat als ze hun zin niet krijgen er geen sprake is van democratie. Veel mensen zijn tegen de komst van asielzoekers want die plegen volgens hen geweld. Cynischer kon het bijna niet.

Ondertussen werd in Den Haag vergaderd over de nasleep van de deal die toenmalig Officier van Justitie, oud-staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en nu Kamerlid Fred Teeven (VVD) had gesloten met drugsbaron Cees H. Die had van het OM de ruimte gekregen om via Luxemburg miljoenen wit te wassen en mocht zijn met crimineel geld verworven vermogen uit zicht van de fiscus behouden. In de vijftien jaar daarna werden kosten noch moeite gespaard om de deal in de doofpot te houden. Dat ging begin dit jaar mis toen bleek dat er volgens de bewindslieden een bonnetje zoek was dat kort daarna helemaal niet zoek bleek te zijn.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid werd sinds 2010 geleid door Opstelten en Teeven. De VVD voerde ook dit jaar verkiezingscampagne met harder straffen en criminelen niet laten lopen. Toen bleek dat Opstelten en Teeven de Kamer verkeerd hadden geïnformeerd over een deal met een topcrimineel en moesten opstappen, werden hun posities ingenomen door twee Kamerleden van de VVD. Nu wil het toeval dat dezen, Van der Steur en Dijkhoff, op de hoogte waren van de juiste informatie terwijl de rest van de Kamer, waarschijnlijk met uitzondering van de VVD-fractie, moedwillig verkeerd werd geïnformeerd. Een parlement hoort de uitvoerende macht te controleren, maar blijkbaar wordt daar bij de VVD anders over gedacht.

Gisteren kwam het Sociaal-Cultureel Planbureau (SCP) met een publicatie waaruit bleek dat Turkse en Marokkaanse jongeren helemaal niet massaal sympathiseerden met Daesh/IS en Syrië-gangers. Het onderzoek vond plaats nadat minister van Sociale Zaken Asscher een eerder onderzoek van het onderzoeksbedrijf Motivaction in twijfel had getrokken. Volgens Motivaction in 2014 steunde 90% van genoemde jongeren het geweld van Syriëgangers en Daesh/IS. Naar nu blijkt is precies het tegenovergestelde het geval. 92% keurt geweld af en heeft helemaal geen begrip voor Syriëgangers. Waarom Motivaction dat onderzoek zo presenteerde en wie hen heeft geïnstrueerd valse informatie naar buiten te brengen is onduidelijk.

Het helpt in ieder geval die media en politici die baat hebben bij angst, vreemdelingenhaat en racisme dat volgens Rutte gewoon bij Nederland hoort. Er worden voortdurend berichten de wereld ingeslingerd die suggereren dat vluchtelingen criminelen en verkrachters zijn. Zonder dat daarvoor bewijzen zijn worden zulke berichten geloofd en enthousiast gedeeld en worden volksvertegenwoordigers en hulpverleners met de dood bedreigd. De PVV van oud-VVD-er Wilders roept dagelijks op tot verzet tegen de hulp aan vluchtelingen. De rellen in Geldermalsen tonen aan dat zulke oproepen niets meer zijn dan uitlokking van en aanzetten tot geweld. En zolang een sjoemelende VVD het gecorrumpeerde ministerie voor Veiligheid en Justitie in handen heeft zal dat niet veranderen.


Gast

#1047 DEMOCRATIE OP ZIJN GELDERMALSENS

2015-12-17 14:16

 

‘BEZORGDE BURGERS’ ZIJN ORDINAIRE RELSCHOPPERS BLIJKT WEER

Het is weer raak in Nederland want de zogenaamde ‘bezorgde burgers’ hebben weer eens van zich laten horen. Dit keer zijn de ordinaire relschoppers helemaal los gegaan in Geldermalsen tijdens een debat over een groot azc. De politie heeft zelfs schoten gelost om de relschoppende bezorgde burgers uiteen te drijven.

De sfeer is ter plekke uitermate grimmig en er is veel politie en ME op de been. De bezorgde burgers kunnen blijkbaar niet praten want in debat gaan kunnen ze niet. Ze kunnen alleen in koor als schapen bleeeren dat er geen azc’s in hun stad moet komen. Nederland moet zich meer zorgen gaan maken over deze groep relschoppers die constant in de media als bezorgde burgers aangeduid worden dan de asielzoekers die hierheen komen.

 

 

‘BEZORGDE BURGER’ WAS ZO EXTREEM BEZORGD DAT HIJ ME’ER WURGDE 

Het was me een avondje weer want de ‘bezorgde burgers’ hebben weer eens van zich laten horen met stenen en geweld tegen de politie in Geldermalsen. Een ME’er werd zelfs door zo een extreem bezorgde burger bij zijn hals gepakt, gewurgd en tegen de grond gewerkt. Dan ben je wel heel erg bezorgd!

Na de compleet uit de hand gelopen avond zijn elf relschoppers aangehouden en vastgezet door de politie. De politie roept verdachten nu op zichzelf te melden. “Anders komen we bij je aan de deur”. En zo hoort het! Aanpakken die ordinaire relschoppers die zichzelf bezorgde burgers durven te noemen. Die het zogenaamd zat zijn dat de politiek niet naar hen luistert en dan maar overgaan tot geweld. 

De politie vraagt mensen die camerabeelden hebben op om deze beschikbaar te stellen om dit soort tuig op te pakken en te straffen. Dus binnenkort kunnen we een leuke uitzending verwachten van Opsporing Verzocht met bezorgde burgers met een nummertje op hun hoofd. We kijken er al naar uit.

 


Gast

#1048

2015-12-17 14:25

Als de tuigdorpen van Wilders er zouden zijn gekomen, dan zaten ze nu vol met "bezorgde" PVV-ers.


Gast

#1049

2015-12-17 16:53

Bij een artikel in het AD staan een paar leuke video's, die laten zien hoe het er aan toe ging. Het lijkt me dat de Nederlandse overheid toch wel moet gaan oppassen, want daar zijn duidelijk een paar jongens aan het werk die er zin in hebben.

Als dit mode wordt...

En je kunt beter 5000 hippies hebben die in het Vondelpark overnachten, dan dit volk, lijkt me.

Misschien had de overheid toen toch beter moeten luisteren naar de roep om meer democratie.


Gast

#1050 Zolang de domheid blijft regeren:

2015-12-17 16:55

  • R van brummelen, do 17 december 2015 10:05 Reageer op R

    We moeten nu de rug recht houden, en weerstand bieden tegen deze terroristen. Dat AZC moet er dus komen, zoals de meerderheid wil. de schreeuwers zijn net kinderen: ze zijn al lang gehoord, maar ze gaan rellen omdat ze hun zin niet kunnen doordrijven. Dan regelt de racistische medemens het wel even met geweld.

  • peter h, do 17 december 2015 11:16 in reactie op R van brummelen Reageer op peter

    Welke meerderheid wil dat?

    De bevolking van Geldermalsen is niets gevraagd, ik waag te betwijfelen of die in meerderheid voor het plan in de huidige vorm zijn.

  • Joop Polkuid, do 17 december 2015 12:29 in reactie op peter h Reageer op Joop

    Beste man, de bevolking van Geldermalsen heeft gestemd voor wie er in de gemeenteraad komen. De gemeenteraad neemt dan beslissingen namens degenen die op hen gestemd hebben. Democratie heet dat, blijkbaar nog nooit van gehoord.

  • peter h, do 17 december 2015 13:25 in reactie op Joop Polkuid Reageer op peter

    Het bouwen van een AZC in deze vorm is nooit onderdeel geweest van de verkiezingscampagne dus de bevolking heeft zich niet kunnen uitspreken hierover. Volgens deze redenering moet ik als burger me overal bij neerleggen nadat ik een vakje rood gemaakt heb? 

    Zeker bij dit soort gevoelige onderwerpen is het raadzaam om te luisteren naar wat leeft onder de bevolking. Doe je dat niet dan moet je ook niet raar opkijken als bij de volgende verkiezingen je weggevaagd wordt als onbetrouwbaar en mensen als Wilders hard groeien.

  • Joop Polkuid, do 17 december 2015 14:45 in reactie op peter h Reageer op Joop

    Uw redenering komt er in het kort op neer dat we stemmen voor de gemeenteraad, we laten de gemeenteraadsleden beslissingen nemen op allerlei terreinen, behalve als het 'peter h' niet bevalt, dan moeten alle persen worden gestopt. Onbegrijpelijk dat het concept democratie voor zovelen blijkbaar niets betekent. Beschaving is blijkbaar maar een dun laagje vernis.

  • peter h, do 17 december 2015 15:34 in reactie op Joop Polkuid Reageer op peter

    Dus als ik stem op iemand dan moet ik de 4 jaar daarop alles wat zij voorstellen 'slikken', juist ook bij dingen die geen onderwerp zijn geweest van de campagne?

    Stel: de gemeenteraad beslist om een mijn huis te slopen om een weg aan te leggen, dan mag ik in uw redenering daar ook geen bezwaar tegen hebben?

  • Joop Polkuid, do 17 december 2015 16:52 in reactie op peter h Reageer op Joop

    we zijn het lijkt me snel eens dat bezwaar maken tegen de sloop van uw huis wat anders is dan op gewelddadige en intimiderende manier een raadsvergadering verstoren. Dat spreekt voor zich.