geen AZC in Geldermalsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie geen AZC in Geldermalsen.

KweetWel

#976 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 09:56

#923: - Re: Re: Re: Re:  

 Oh, dus je weet wel wat de oorzaak is van het vluchten ?

Doe DAAR dan wat aan, man. De rotte appels moeten uitgeschakeld (en daarmee bedoel ik niet ombrengen) worden, waarmee een land een normaal beschaafde samenleving kan worden.

Alles platbombarderen is geen oplossing, maar in Irak zijn precisiebombardementen uitgevoerd, die uiteindelijk de boosdoenders het zwijgen hebben opgelegd. Dat moet hier ook weer gebeuren.

Zielige bedoening in de wereld. En wie zegt dat de mensen in nood zijn, omdat onze regering dat zegt, is ook niet goed bij z'n hoofd. Onze regering is zwak en laf. De eerste weken in afwachting van wat landen als Frankrijk en Duitsland over de vluchtelingenstroom zou zeggen of doen. En nu weer het liefste, braafste jongetje van de klas proberen te zijn, door de vluchtelingen bij wijze van spreken op te halen uit Duitsland of nog verder weg.

Internationaal moeten de regeringen een front vormen, die figuren als Assad, rebellen, ISIS uitschakelen (en daarmee bedoel ik niet ombrengen), ipv de vluchtelingen een lift te geven naar het beloofde land onder het mom : 'we moeten wat doen aan het probleem'.

Het probleem is niet de vluchtelingenstroom. Dat is een gevolg. Het probleem zijn die klootzakken in Syrie, die de boel op stelten zetten.  DAAR moet wat aan gebeuren.

Wat er nu gebeurd is echt onvoorstelbaar: Een stel primaten (want verder ontwikkeld zijn deze mensen volgens mij niet) hun zin geven, door hun anderen te laten onderdrukken of met elkaar fysiek op de vuist te gaan, waarbij grote schade aan mens en omgeving optreed.

Gmalsenaar

#977

2015-12-16 10:07

Wat een helden van B&W..het hele gemeentehuis wordt gebaricadeerd.

Zwarte schermen aan de voorzijde, grote hekken bij de ingang.

Wen er maar vast aan de Vries..die hekken kunnen de komende 10 jaar blijven staan bij een "JA"

Oh ja maakt u niet uit, dan vult u uw zakken allang in een andere gemeente


Gast

#978 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 10:11

#975: KweetWel - Re: Re: Re: Re:  

 

Even bij statistieken kijken?

Klopt er is niets mis met deze handtekeningen.

Volstrekt logisch dat er een paar honderd van hetzelfde ip adres afkomen.

Mijn vrouw en ik hebben allebei gestemd...dat zijn dus 2 handtekeningen van 1 ip adres.

 

Mij reactie was op iemand die beweerde dat ruim de helft van de handtekening van hetzelfde ip adres afkomstig waren..niet waar dus.


Gast

#979 Re:

2015-12-16 10:17

#70: -  

 ben je wel helemaal lekker


Gast

#980 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:09

#978: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Niets mis met deze handtekeningen?

Weet jij waar Stampertje woont? En Taco Bell? Weet jij waar Juinen ligt? Nou, allemaal heel dicht bij Fantasialand.

Niets mis, hahahaha!


Gast

#981 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:12

#978: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Mij reactie op iemand die beweerde dat iemand beweerde dat ruim de helft van de handtekening van hetzelfde ip adres afkomstig waren..niet waar dus. Gelogen van A tot Z. Helemaal niemand heeft ooit beweert dat "ruim de helft" van de handtekeningen van hetzelfde IP-adres afkomstig is.

Het lukt gewoon niet om eens een keer iets te zeggen zonder enorm te overdrijven of zelfs te liegen, hè?


Gast

#982 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:14

#976: KweetWel - Re: Re: Re: Re: Re:  

 En zolang je bezig bent met het oplossen van de oorzaak voor het vluchten, zul je toch de mensen moeten opvangen die al gevlucht zijn of nog gaan vluchten. DOE DAAR DAN EENS WAT AAN!

Het probleem in Nederland is niet de vluchtelingenstroom, maar het stelletje primaten dat meent anderen te moeten onderdrukken door hun mening op te dringen. Precies ja, de tokkies. DAAR moet wat aan gebeuren.


Gast

#983 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:18

#981: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

geen AZC in Geldermalsen

3 234 mensen hebben deze petitie ondertekend. De handtekeningen zijn afkomstig van 2 496 verschillende IP-adressen.


Gast

#984 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:20

#980: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nee niets mis mee.

Check de statistieken maar.

Of kloppen die ook niet volgens u?


Gast

#985 Je kunt natuurlijk ook bewust dom willen blijven

2015-12-16 11:21

#970: - Re:  

 

'Ze komen hier en krijgen alles gratis'

 

Gespreid bedje

Bij veel mensen heerst het beeld dat alle vluchtelingen die naar Nederland komen binnen de kortste tijd in een gespreid bedje terecht komen.

Terugbetalen

Dan nu de feiten. Een vluchteling die een verblijfsvergunning heeft gekregen moet het asielzoekerscentrum verlaten. Maar hij moet eerst in het asielzoekerscentrum wachten totdat er ergens in een gemeente een huurwoning vrijkomt. Tijdens hun verblijf in het AZC hebben zij recht op een bedrag voor eten, kleding en persoonlijke uitgaven. Voor een gezin met twee kinderen is dat 162 euro per week. Bewoners met een eigen inkomen of vermogen dragen zelf bij aan die opvang. Als er een woning is gevonden, wordt die kaal opgeleverd. Ze moeten dus helemaal van nul af aan beginnen. Daarom krijgen zij van de gemeente een inrichtingskrediet. De vluchteling kan met dit geld de meest basale benodigdheden voor het nieuwe huis aanschaffen, zoals een bed, bank, tafel, koelkast en stoelen. Maar ook verf, terpentine en kwasten. Het inrichtingskrediet is geen gift, maar een lening.

 


Gast

#986 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:24

#984: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Lees dan de namen eens door die getekend hebben, oetlul. D'r is verdomd veel mis met deze petitie maar dat wil je gewoon niet waar hebben. Kijk dan!

Stampertje heeft getekend, net als Taco Bell, Tjolk Hekking en mensen uit Juinen. BESTAAN ALLEMAAL NIET!

Moet ik verder gaan? Wil ik best wel doen hoor, want ik heb ze lang niet allemaal doorgelopen. En dan heb ik het alleen nog over de handtekeningen die je kunt zien en niet de meerderheid die verborgen is.


Gast

#987 Je kunt natuurlijk ook bewust dom willen blijven

2015-12-16 11:25

di 01 sep 2015, 22:16
 

Woningzoeker krijgt voorrang boven asielzoeker

door Inge Lenton

DEN HAAG - 

Nederlandse woningzoekenden mogen niet langer van de huurwoningenmarkt worden verdrongen door de instroom van asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Dat vindt een Kamermeerderheid van VVD en PvdA. 

De coalitiepartijen denken aan containerwoningen en andere tijdelijke huisvesting voor de asielzoekers. Gemeenten, bouwers en woningcorporaties zijn aan zet om zulke woningen te leveren. Laten ze dat na, dan is de PvdA bereid om de noodwet in te roepen. De huurmarkt wordt momenteel bemoeilijkt door mensen die asielzoekerscentra verlaten en voorrang krijgen bij het vinden van een huurwoning. Huurders die soms al jaren op de wachtlijst staan hebben het nakijken.

Schaarste

PvdA-Kamerlid Monasch vindt dat het tijd wordt voor corporaties en gemeenten om oplossingen te bieden. Volgens hem frustreren zij de markt voor goedkope huurwoningen en doen zij dit uit eigen belang. „Ze zijn gebaat bij schaarste. Corporaties kunnen dan meer huur vangen en voor gemeentes is het fijn dat de grondprijs omhoog gaat.” Hij wil dan ook dat ze de handen uit de mouwen steken. „De tijd van vrijblijvendheid is voorbij. Nu boter bij de vis. Desnoods door noodwetgeving moet dit worden afgedwongen.” Corporaties moeten ook minder huurwoningen slopen, vindt de sociaal-democraat.

Het felle PvdA-geluid valt in goede aarde bij coalitiegenoot VVD. „Ik krijg het een beginnend leraar uit Coevorden niet uitgelegd dat hij acht jaar op een wachtlijst moet staan, terwijl statushouders voorkruipen”, aldus Kamerlid Van der Linde.

Telegraaf


Gast

#988 Re: Je kunt natuurlijk ook bewust dom willen blijven

2015-12-16 11:27

#985: - Je kunt natuurlijk ook bewust dom willen blijven 

Het inrichtingskrediet is geen gift, maar een lening

 

 Joh en die lening gaan ze als ze die ooit terugbetalen, terug betalen van hun uitkering, want aan werk is er in nederland niet meer te komen. Betalen we het uiteindelijk toch weer als belastingbetaler.

 

Lekker logisch allemaal, Zweden hoeft geen asielzoekers meer op te vangen in 2016 omdat ze er in 2015 het dubbele hebben opgevangen van 2014. Als wijj er nu op de valreep in de laatste 2 weken van dit jaar ook nog 5000 opvangen zitten we ook op het dubbele van 2014. Mogen we dan de grens wel sluiten voor 2016?  In dat geval zeg ik, DOEN  zijn we er in 2016 mooi klaar mee.


Gast

#989 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:28

#986: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tel daarbij dan ook nog eens de mensen van buiten de gemeente op die getekend hebben EN DUS GEEN ENKELE STEM HEBBEN in deze kwestie en dan kom je op een heel ander getal uit dan 3234.


Gast

#990 Re: Re: Je kunt natuurlijk ook bewust dom willen blijven

2015-12-16 11:31

#988: - Re: Je kunt natuurlijk ook bewust dom willen blijven 

 Iemand die een bijstandsuitkering heeft betaalt een lening terug, statushouders net zo goed als autochtonen.

Waarom wil je in diiscussie gaan als je heel duidelijk geen flauw benul hebt van wat er speelt en hoe dat speelt? Verdiep je eens keer in de materie en kom dan met kritische vragen.


Gast

#991 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:31

#989: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Wat is jou probleem nou man?

Ga lekker naar de petitie een AZC in Geldermalsen...Hoeveel handtekeningen hebben ze daar?

Check facebook....tegen dik 3000 stemmen, voor 70...


Gast

#992 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:34

#986: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 " Lees dan de namen eens door die getekend hebben, oetlul. D'r is verdomd veel mis met deze petitie maar dat wil je gewoon niet waar hebben. Kijk dan!"

 

 

Let op je talgebruik.

Dit getuigt niet van respect


Gast

#993 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:34

#991: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Minder dan 3000, VEEL minder. Het gaat niet om andere petities, het gaat om DEZE petitie. Deze wordt toch vanavond aangeboden inclusief de fantasiehandtekeningen, de dubbele handtekeningen en de handtekeningen van mensen die er geen fluit mee te maken hebben?


Gast

#994 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:36

#992: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Doe niet zo selectief verontwaardigd.


Gast

#995 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-16 11:39

#991: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nauwelijks 2500 handtekeningen tegen (na voorzichtige aftrek van valse, dubbele en ongeldige handtekeningen) betekent toch dat een goeie 8000 niet getekend hebben. Wie zwijgt stemt toe.

Meterse boer

#996 NIet wijs

2015-12-16 12:07

Ben jij wel helemaal lekker? In 4 dagen tijd (meer tijd was er niet door de overvaltechniek van B&W) zoveel handtekeningen is FORS. Wij zwijgt stemt toe... tssss. Je bent niet wijs.


Gast

#997 Re: NIet wijs

2015-12-16 12:12

#996: Meterse boer - NIet wijs 

 Nou, wie niet tegen stemt, welk signaal geeft die dan af?

En hoe moet de politiek dat dan lezen? Alleen maar luisteren naar wie het hardst lawaai maakt? Is dat de mening van de meerderheid? Is alleen de mening van de meerderheid bepalend? Zijn er niet ook hogere doelen die nagestreefd moeten worden dan het zoethouden van de meerderheid? En moeten er niet vaak genoeg maatregelen worden getroffen en beslissingen worden genomen die de meerderheid ten goede komen op de lange duur, maar op korte termijn tegen de zin zijn van de meerderheid? Kan de meerderheid het grotere beeld overzien? Is de meerderheid capabel om over zichzelf te beslissen?

Besturen is beslissingen nemen, ook al worden die niet altijd in dank afgenomen.

Meterse Boer

#998 Niet wijs

2015-12-16 12:40

Wel eens gehoord van volksvertegenwoordiging? Ze zitten daar op die plek omdat ze het volk moeten vertegenwoordigen. In casu, de bewoners van Geldermalsen. De gemeenteraad kan maar 1 ding doen vanavond: uitvoeren in deze wat de bewoners van Geldermalsen willen. En die zijn MASSAAL tegen. Punt.


Gast

#999 Re: Niet wijs

2015-12-16 12:43

#998: Meterse Boer - Niet wijs 

 Een gedeelte van de bevolking is tegen. Punt.

Méér kun je daar met de beste wil niet van maken.


Gast

#1000

2015-12-16 12:44